Vi spiser ute to-tre ganger i uka og er etterhvert blitt ganske kresen i smak. Med det mener jeg at maten må stå i forhold til prisen vi betaler. Lager jeg mye bedre selv er det ikke verd pengene.
Her spiste vi 6 retter for 725 kroner og hver enkelt rett innfridde over forventningene. Jeg koker ikke på dette nivået uten gode kokebøker, hatten av for kokken.
Det gis ett lite trekk for Dim Sum med svinekjøtt/scampi fordi vårløken overdøver den deilige smaken av kjøtt/scampi. De var usedvanlig gode men kunne vært en stjerne høyere med litt mindre løk smak og kanskje erstatte med litt chilli?
Nudlene med soppreduskjon suppe var ørlite for lenge redusert og var en tanke salt. Dette har jeg selv gjort mange ganger og er bare litt pirkete i forhold til ett ellers perfekt måltid. Krabbebollene, krepsehalene og skatevingene var så gode jeg ville satt 2 stjerner Michelin hvis jeg kunne. De holder i hvert fall det nivået etter å ha årøvd flere slike
Må også legge til en fantastisk service og en svært kunnskapsrik og hyggelig sommelier som briljerte med vin pakken som fulgte rettene. Vinmenyen er suveren, lenge siden jeg har sett så mange gode og varierte viner på kartet. Kanskje litt høyt priset når nesten ingen viner koster under kr 1000, personlig syntes jeg dere tar noe for høy provisjon på vinene