Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant”

Sumo Restaurant Solli Plass
Vurdert som nr. 305 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Utsøkt sushi, fantastisk service og freshe lokaler. Absolutt anbefalt og vil i aller høyeste grad bli besøkt igjen. Positivt overrasket over den godt utstyrte styling loungen i underetasjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Trek589307
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (236)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8892 av 236 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke siden Rå Sushi (nå kun i Tromsø) har jeg opplevd så kreativ og variert sushi meny, mye i Oslo er likt (etter vår erfaring). Meg og min partner drar hit jevnlig da maten og atmosfæren er helt topp, tilbyr også uteservering om sommeren. Ved et par anledninger har musikken vært noe høy.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 463francor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Kjempe koselig, trivelig sted, maten var kjempe god og beste service jeg har fått på lenge ! Anbefales på det sterkeste !:)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Miguel A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Kjempe hyggelig restaurant med utrolig god mat og bra service!

Anbefaler Pad thai nudlene, der du får mye god mat for pengene!

Spiser gjerne her igjen! :)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Marie v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Har snart testet ut hele menyen her, og ingenting skuffer. Anbefaler dirty ushi, den er noe for seg selv

Dato for besøk: august 2018
Takk, eyvinda2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sumo Restaurant Solli Plass, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sumo Restaurant Solli Plass? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.