Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”

Sumo Restaurant Solli Plass
Vurdert som nr. 305 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 25
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Jeg var på sumo
Å spiste for første gang nå nylig. Jeg bestilte chefens anbefalning, en biffrett. Maten var helt nydelig, kjøttet var perfekt stekt og smeltet i munnen. Mye gode smaker. Servicen og stemningen her var veldig bra. Anbefaler å booke bord, det var mye mennesker her!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (236)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 236 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018

God sushi og bra service til en grei pris. Sentral beliggenhet midt på Solli Plass. Kan anbefales på det varmeste, husk å bestille bord!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Inefoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Utsøkt sushi, fantastisk service og freshe lokaler. Absolutt anbefalt og vil i aller høyeste grad bli besøkt igjen. Positivt overrasket over den godt utstyrte styling loungen i underetasjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Trek589307
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke siden Rå Sushi (nå kun i Tromsø) har jeg opplevd så kreativ og variert sushi meny, mye i Oslo er likt (etter vår erfaring). Meg og min partner drar hit jevnlig da maten og atmosfæren er helt topp, tilbyr også uteservering om sommeren. Ved et par anledninger har musikken vært noe høy.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 463francor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Kjempe koselig, trivelig sted, maten var kjempe god og beste service jeg har fått på lenge ! Anbefales på det sterkeste !:)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Miguel A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sumo Restaurant Solli Plass, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sumo Restaurant Solli Plass? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.