Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Sumo Solli Plass

Sumo Solli Plass
Vurdert som nr. 324 av 1 540 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020

God service, hyggelige servitører som tok godt vare på oss! Maten var super og jeg fikk ekstra god hjelp for en bestilling med allergier.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hamit267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (204)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 204 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Var en gjeng på 7 stykker. Fint sted. Veldig blid og hyggelig servitør, og det var forsåvidt resten av personalet også. Maten var litt kjedelig. En av oss tok "thai basilikum" som ikke smakte noen ting. Desserten var klart best.
Toalettet var faktisk den store overraskelsen. Det er det fineste restaurant toalettet jeg har vært på i Norge til nå. Følte at jeg var på SPA et lite øyeblikk:)

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stig E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Var med familien. God mat, særlig poke bowls, god og rask service. Mulig å sitte ute. Vi ble veldig fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Natalia E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Var en gjenge på 7 stk som skulle ut og kose oss med mat og drikke.
Det tok 1 time før maten ble servert, 45 minutter før vi fikk øl på bordet. Drikkebestillinger ble glemt og drikken kom aldri.
Maten ble servert med bestikk opp ned i maten.
Til unnskyldning fikk vi at det var så travelt... men mtp covid 19 så var halve restauranten tom. Så kan ikke forstå at det var så veldig travelt...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 485catharinat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Hit kommer vi ikke tilbake!
Vi var 4 kolleger som møttes til lunsj.
Vi ventet i 30 min før vi fikk bestilt, da vi endelig fikk bestilt ventet vi i over 1 time på maten!! Og i tillegg hadde de glemt en bestilling som igjen tok 20 min å få, så vedkommende måtte kaste i seg maten på 10 min. 2 timers lunsj har vi ikke tid til!
Som kompensasjon tilbød de oss gratis kaffe!! Måtte diskutere oss fram til ytterligere avslag. Restaurantsjefen nektet å komme ut å snakke med oss, men sendte servitøren som ikke har noe som helst mulighet til å gi avslag. Elendig lederskap!
Alt i alt dårlig service, rotete kjøkken, under middels mat, ikke verdt pengene, hold dere unna!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LinnOkk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sumo Solli Plass, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sumo Solli Plass? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din