“Fantastisk”

Sumo Restaurant Solli Plass
Vurdert som nr. 341 av 1 634 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 24
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde en super kveld her, med fantastisk mat og drikke. Fikk bord ute, der det var god stemning med DJ og musikk, i tillegg til hyggelige og serviceinnstilte servitører.

Takk, Emilie H

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Beste sushien eg har smakt på lenge. Kan ikkje uttale meg om pris pga lite å samanlikne med. Sønnen min bestilte en thai-bowl med stekt ris og nudler m/blanda kjøtt og var like fornøgd.
Tok litt tid før vi fikk maten, men truleg pga mykje folk og hektisk. Varmelampane utendørs blei slått av ei god stund, og med en kald sommerkveld vart det etterkvart litt kjølig å sitte ute.

Takk, ingvildeirin
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Vi måtte vente 1 time på maten, og så 1 time til på desserten. Virket ikke til å være så mye folk heller, så det burde ikke ha tatt så lang tid. Men maten smakte godt!

Takk, martine240400
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Vi var sju personer og fikk helt nydelig mat og super service fra vennlige og proffe servitører uten hastverk selv om det var mange bord å betjene denne lørdagen. Vi spiste sushi og den var av ypperlig kvalitet. Fine lokaler inne og ute og pluss for DJ med behagelig musikk. Kan virkelig varmt anbefales - vi kommer tilbake :)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 988wencher
Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Vært her 3 ganger og alle gangene så er det en fiasko. Utrolig dårlig service! Ufattelig at dette stedet fremdeles går rundt. Stedet i seg selv ser bra ut, men til ingen nytte

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 870fatiah

Reisende som så på Sumo Restaurant Solli Plass, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Sumo Restaurant Solli Plass? Del dine erfaringer!