Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 83
Vis tilbud
Expedia.com
USD 82
Vis tilbud
Priceline
USD 83
Vis tilbud
Hotels.comUSD 82
TravelocityUSD 82
Vio.comUSD 82
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 303)
Filtrer anmeldelser
2 302 resultater
Vurdering fra reisende
815
952
339
119
77
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
815
952
339
119
77
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 2 302 anmeldelser
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet er bra med tanke på prisen. Fine og komfortable rom. Plasseringen er kjempe bra og veldig nær setrum. Det beste med hotellet er at Burger Bite er rett over gata. Her er det svært god mat til en rimelig pris.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rune H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Lite rom, ikke det reneste jeg har sett. Tynn glassdør med gliper rundt inn til badet- så anbefales ikke for helt nye par som skal på romantisk reise for å si det sånn hyggelig mann i baten i lobbyen. Ingen frokost. Ikke daglig rengjøring/håndklær.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, G9921RJjulieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Selv om dette hotellet ikke serverer frokost har man mulighet til å kjøpe det.

Rommet er rent og pent.
Man blir møtt av hyggelige ansatte.

Ikke så langt unna sentrum eller hvis man skal i andre butikker.

Prisen er veldig bra

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 414kaib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

For 1195 kr burde man fått mer, men bevares, rent og ryddig rom - ingenting "ekstra" utenom en TV med treig fjernkontroll og dusj med mye trykk også i 8. etg. Enkel og grei innsjekk - fullstendig self service, utsjekk ikke like enkel. Måtte vente på barbetjenten selv om det egentlig bare var "keydrop". Så greit om man bare skal sove og dusje, men forventer man noe ekstra er det et mange hoteller i Oslo som gir det for noen få hundrelapper ekstra. Og der får du attpåtil frokost inkludert...

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2018

Helt ok kun for å sove. Rommet var i minste laget.
Minus at de ikke engang hadde noe glass inne på rommet så man kunne drikke vann.
Veldig enkel standard.
Rask inn og utsjekk! Hyggelige folk i bar/resepsjon.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, GuroS107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser