Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 273)
Filtrer anmeldelser
2 273 resultater
Vurdering fra reisende
810
948
332
112
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
810
948
332
112
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 2 273 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Trengte en rimelig overnatting i byen, hyggelig pris på overnatting. Enkel resepsjon hvor man gjør alt selv, helt greit.
Ligger bra til i sentrum, kort vei til det meste.
Men rommet kunne vært vasket bedre, luktet litt treningsstudio når jeg kom inn.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 451runev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sarah O L, Receptionschef på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2019

Hei 451runev

Herlig å høre at vårt hotell matchet dine behov.

Vi på Comfort Xpress fremmer en sunn livstil, men selvsagt ikke i den graden at det ska lukte i gjeste rom.

Kom gjerne å besøk oss igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Ble plassert i et rom 2 etasjer under bakkeplan, rommet var ikke topp vasket og fremstår litt kjelleraktig. Sengen va grei og badet greit. Kult kunstnerisk hotell, men fremstår delvis rotete og skittent. Og det er veldig lytt utmot gangen. Kanalpakke med tvnorge kanaler og svt. Treningsrommet hadde dårlig luft og 2 tredemøller - en ødelagt og en delvis ødelagt så litt kjipt når hotellvalget falt på dette på grunn av 24/7 trening. Kjapp innsjekk og trivelig personale, men tar nok ikke turen hit igjen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Annicken H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sarah O L, Receptionschef på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2019

Hei Annicken

Takk for din tilbakemelding. Og tusen takk for att du gjorde oss oppmerksom på tredemølla!

Tar du turen inom Oslo se nare i år, kom gjerne på besøk til oss senare i år. Vi gleder oss til ny oppussing.

Ha en herlig dag videre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet er bra med tanke på prisen. Fine og komfortable rom. Plasseringen er kjempe bra og veldig nær setrum. Det beste med hotellet er at Burger Bite er rett over gata. Her er det svært god mat til en rimelig pris.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rune H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Lite rom, ikke det reneste jeg har sett. Tynn glassdør med gliper rundt inn til badet- så anbefales ikke for helt nye par som skal på romantisk reise for å si det sånn hyggelig mann i baten i lobbyen. Ingen frokost. Ikke daglig rengjøring/håndklær.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, G9921RJjulieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Selv om dette hotellet ikke serverer frokost har man mulighet til å kjøpe det.

Rommet er rent og pent.
Man blir møtt av hyggelige ansatte.

Ikke så langt unna sentrum eller hvis man skal i andre butikker.

Prisen er veldig bra

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 414kaib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser