Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (641)
Filtrer anmeldelser
641 resultater
Vurdering fra reisende
148
216
171
71
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
148
216
171
71
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 641 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er helt greit, fine rom, god service, god frokost, nært kollektivtrafikk slik at det er lettvint å komme seg til sentrum. Men, og det er et ganske stort men...hva er tanken bak å ha kun en glassvegg inn til badet, med noen centimeters åpning på hver side?? Det gjør toalettbesøk og dusjing til en offentlig opptreden for andre på rommet. Det er fritt innsyn til toalettet dersom du ikke holder deg i ro i et hjørne av rommet når det benyttes av romfølge. Fungerer dersom du bor alene på rommet, fungerer til nød dersom du bor sammen med noen som allerede vet alt om deg og som også kan få innsyn i dine toalettvaner. Skjønner bare ikke tankegangen bak disse glassdørene og er nysgjerrig på hvem som tenkte dette kunne være en god ide?!? Jeg kommer nok ikke til å benytte dette hotellet igjen så framt jeg ikke reiser alene...

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, scnuppa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnelieTell, General Manager på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! Hyggelig å høre at dere opplevde servicen vår som trivelig.
Hva? Liker du ikke å “do your private business” med tilskuere?
Selvfølgelig gjør du ikke det, vi noterer din tilbakemelding og vi jobber allerede med alternative løsninger for de bade dørene for fremtiden. Vi vil se videre på hvilke forbedringer vi kan gjøre ved hotellet, så alle våre gjester kan gjøre sitt fornødne uten å tenke på de andre på rommet. Vi håper vi kan ønske deg velkommen igjen (med følge) i fremtiden.

Annelie Tell
General Manager
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi bodde igjen på Quality Hotel 33 under et familiebesøk i Oslo. Her er rimelige priser på rommet. Standarden på rommene er god og de er romslig. Her kan man greit parkere bilen gratis rett utenfor hotellet. Bygningen er et arkitekttegnet 70- talls bygg med særpreg. Her får man servert god frokost. Hotellet kan anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnelieTell, General Manager på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei Erlend!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding her på Tripadsvisor!

Det varmer at du vil anbefale oss! Skal gi komplimentene videre til 'The Breakfast Club'!
Visst er det kult med vår særpregne bygning- vi er kjempe stolte.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for deg i fremtiden.

Annelie Tell
General Manager
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Det skal sies at gledet meg til å komme til dette hotellet. Flere bekjente som har skrytt av stedet og det skulle gå rimelig greit å komme seg dit med T-banen.

Jeg forespurte dagen før om jeg kunne få tidlig innsjekk og sen utsjekk (mot ekstra kostnad), men fikk aldri noe tilbakemelding. Bare noen få timer før jeg trengte å komme sendte jeg epost til resepsjonen for å få tilbakemelding. Da fikk jeg svar veldig fort og fikk ærlige beklagelser for at jeg ikke hadde hørt noe, men alt var i orden.

Jeg kom til hotellet og ble møtt av samme resepsjonist som jeg hadde skrevet epost med. Igjen så fikk jeg beklagelser, og pga. heftelsene jeg hadde så fikk jeg oppgradert rommet og gratis tidlig innsjekk og sen utsjekk. Positivt!

Jeg fikk rom i 7. etasje og vekk fra Østre Aker vei. Det var veldig stille og rolig.

Men det er noen ting som ikke er fullt så bra. Rommene bærer preg av at bygget er gammelt og jeg har forståelse for at bygningen er fredet. Men det er nok mulig å oppgradere litt. Se bilde fra badet.

Frokosten var også en nedtur. Hadde forventet masse svinebacon, men det var det ikke så lett å finne her. Brødet var også veldig tørt.

Og at det er forholdsvis kort vei til Risløkka T-banestasjon. Ja, det er i grunn det, men det er litt vrient å finne veien til hotellet første gang. Og når du først er på vei, så er det ganske tungt hvis du har mye bagasje å dra på. Spesielt med tanke på gangbroen over Østre Aker vei.

Jeg bestilte standardrom og betalte deretter. Da jeg fikk se det oppgraderte rommet så lurer jeg på hvordan standard-rommene er. Prisen syntes jeg ikke matchet det oppgraderte rommet en gang. Litt skuffende.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Henrik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Åi, dette var slitt!

Trengs en oppussing her.

*Svak isolering mot vei
*Teppe på gulv (allergiker)
*Godkjent frokost
*1/3 heiser var i funksjon, lang ventetid
*Ingen laken på den ene sengen

Flere småting som ikke er på plass. Definitivt dårligste hotellet jeg noengang har vært på.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Swippern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnelieTell, General Manager på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er leit å høre at du ikke var fornøyd med ditt opphold her hos oss, men vi takker for at du synes frokosten var god. :-)

Beklager at ting ikke var på plass fullstendig, takk for at du sier ifra. Vi har masse rom uten teppe, ta gjerne kontakt direkte med meg innen neste gang så skal jeg se til at du får et flott opphold.

Jeg skal ta tilbakemeldingen videre til sine respektive avdelinger, så vi kan stadig kan jobbe med å forbedre oss. Vi håper at vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen og overraske deg ved ditt neste opphold.

Annelie Tell
General Manager
Quality Hotel 33
annelie.tell@choice.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Bra konferanse hotell med ok fasiliteter. Fin utsikt fra restauranten på toppen. Men! Jeg hadde rom ut mot Østre Aker vei og det var på følelsen at den gikk igjennom rommet. Støyisolering av yttervegg og vinduer på den siden er det behov for. Mitt rom var i 6 etg. Og jeg tenkte ikke så mye på det før jeg hadde lagt meg. Det var ikke den beste søvnen �

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mr_Mila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ina Therese V, Marketing & Communications Coordinator på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Hei!

Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding! Veggene kan føles tynne ut mot veien, men historien i veggene er stor. Bygget er fredet og er anerkjent som et norsk kulturbygg, ved dets lange historie som lokale for Standard Telefon og Kabelfabrikk. Dette medfører begrensninger i konstruktuelle endringer vi kan foreta, men vi skal se videre på hva vi kan gjøre for å bedre oppholdet for våre gjester som bor ut mot Østre Aker.

Godt å høre at du nøt utsikten fra toppetasjen! Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for deg i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Ina Therese Vistung Knutsen
Marketing & Communications Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser