Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
karisma00
Windhoek, Namibia
Anmeldelse av Quality Hotel 33
1,0 av 5 boblerAnmeldt 15. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ina Therese V, Marketing & Communications CoordinatorQuality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. nov. 2018
Hei karisma00,

tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Ja, her har nok kokken mistet saltkaret i suppen, og det skal jo selvfølgelig ikke skje! Det gjorde oss riktig så lei oss at dette var din opplevelse hos oss, som vi selvfølgelig legger oss flate for. Det var derfor du ikke trengte å betale for suppen, og vi håper at desserten og kaffen du fikk på huset var et fint plaster på din såre gane.

Det gleder oss å høre at dere var fornøyd med rommet! Hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg er det bare å ta kontakt med meg direkte på ina.therese.vistung.knutsen@choice.no.

Med vennlig hilsen
Ina Therese Vistung Knutsen
Marketing & Communications Coordinator
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 353
  • Expedia.com
    kr 1 408
  • Agoda.com
    kr 1 285
  • Hotels.com
    kr 1 409
3.3 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 120
  • Strawberry Hotels
    kr 2 399
  • Hotels.com
    kr 1 960
  • Expedia.com
    kr 2 111
4.2 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 540
Fullt refunderbart
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
  • Expedia.com
    kr 2 489
  • Official Site
    kr 2 140
4.9 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 879
  • Booking.com
  • Radissonhotels.com
    kr 1 880
  • Hotels.com
3.9 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 439
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 439
4.5 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
kr 1 099
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 155
  • Agoda.com
    kr 966
  • Priceline
3.6 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 288
  • Official Site
    kr 1 398
  • Agoda.com
    kr 1 120
  • Priceline
4.8 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Our lounge area on the second floor
kr 987
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 966
  • Agoda.com
    kr 836
  • Vio.com
4.9 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Preferred Hotels
    kr 3 840
  • Expedia.com
    kr 4 139
4.3 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (708)
Filtrer anmeldelser
708 resultater
Vurdering fra reisende
156
223
199
87
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
156
223
199
87
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 708 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Tisseflekker på toalett,hår etter barbering i og rundt vasken,skittent golv på bad.Klaga på dette og da skulle dei vaska skikkeligt neste dag,skulle og få 30% avslag på prisen.Dei bytta kun hånddukar neste dag utan å vaske igjen,gjekk og klaga igjen og fikk da nytt rom,,,,,heller ikkje reint der.Hadde det vore mulighet hadde me bytta hotell,føler meg og lurt da eg kun fikk 30%rabatt på første natta.Einaste positive var ok frokost.Har tidligere hatt mange overnattinger på kjedens hotell og vore svært fornøyd,men skygg unna dette hotellet,vi kommer Aldri tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Stig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ina Therese V, Marketing & Communications Coordinator på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei Stig!

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er utrolig lei oss for at du fikk et slikt møte med vårt hotell. Dette er ikke innenfor vår standard og vil bli fulgt opp internt. Vi vil ta tilbakemeldingen videre til sine respektive avdelinger, slik at vi kan jobbe med å stadig forbedre oss.

Vi håper at vi får muligheten ønske deg velkommen igjen og overraske deg ved ditt neste opphold. Ta gjerne kontakt med meg i forkant så vil vi skal sørge for at du får et bra opphold

Med vennlig hilsen
Ina Therese Vistung Knutsen
Marketing & Communications Coordinator
ina.therese.vistung.knutsen@choice.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Greit plassert om du skal en natt på konsert i Oslo. Minus med hotellet er den "åpne" toalettdøren. Lite info ang frokost osv (som gjorde at vi ikke rakk frokosten), var også liten mulighet til mat på kveldstider. Så vi måtte kjøre ut å handle, men mistet parkeringen og måtte betale parkering for natten. Det var kun en liten kiosk i resepsjonen og en dyr restaurant i 9ende etasje. Burde vært flere gratis parkeringer. Men ellers helt greit hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ann T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ina Therese V, Marketing & Communications Coordinator på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Hei Ann!

Tusen takk for din grundige tilbakemelding. Vi beklager så mye for at du opplevde manglende informasjon om frokosten på hotellet, vi skal se på hvilke måter vi kan informere om dette ytterligere for å skape en mer behagelig opplevelse for våre gjester. I Top Floor prøver vi å ha en variert meny med både A la carte- og Bar-meny med rimeligere retter. I tillegg serverer vi baguetter, wraps og salater i Lounge 24, som er oppe 24 timer i døgnet. Det er leit å høre at du mistet parkeringsplassen din; vi har 65 gratis parkeringsplasser, men her er det “førstemann til mølla”, noe som dessverre kan skape situasjoner som du opplevde.

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen!

Vennlig hilsen
Ina Therese Vistung Knutsen
Marketing & Communications Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er helt greit, fine rom, god service, god frokost, nært kollektivtrafikk slik at det er lettvint å komme seg til sentrum. Men, og det er et ganske stort men...hva er tanken bak å ha kun en glassvegg inn til badet, med noen centimeters åpning på hver side?? Det gjør toalettbesøk og dusjing til en offentlig opptreden for andre på rommet. Det er fritt innsyn til toalettet dersom du ikke holder deg i ro i et hjørne av rommet når det benyttes av romfølge. Fungerer dersom du bor alene på rommet, fungerer til nød dersom du bor sammen med noen som allerede vet alt om deg og som også kan få innsyn i dine toalettvaner. Skjønner bare ikke tankegangen bak disse glassdørene og er nysgjerrig på hvem som tenkte dette kunne være en god ide?!? Jeg kommer nok ikke til å benytte dette hotellet igjen så framt jeg ikke reiser alene...

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, scnuppa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnnelieTell, General Manager på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! Hyggelig å høre at dere opplevde servicen vår som trivelig.
Hva? Liker du ikke å “do your private business” med tilskuere?
Selvfølgelig gjør du ikke det, vi noterer din tilbakemelding og vi jobber allerede med alternative løsninger for de bade dørene for fremtiden. Vi vil se videre på hvilke forbedringer vi kan gjøre ved hotellet, så alle våre gjester kan gjøre sitt fornødne uten å tenke på de andre på rommet. Vi håper vi kan ønske deg velkommen igjen (med følge) i fremtiden.

Annelie Tell
General Manager
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi bodde igjen på Quality Hotel 33 under et familiebesøk i Oslo. Her er rimelige priser på rommet. Standarden på rommene er god og de er romslig. Her kan man greit parkere bilen gratis rett utenfor hotellet. Bygningen er et arkitekttegnet 70- talls bygg med særpreg. Her får man servert god frokost. Hotellet kan anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnnelieTell, General Manager på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Hei Erlend!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding her på Tripadsvisor!

Det varmer at du vil anbefale oss! Skal gi komplimentene videre til 'The Breakfast Club'!
Visst er det kult med vår særpregne bygning- vi er kjempe stolte.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for deg i fremtiden.

Annelie Tell
General Manager
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Det skal sies at gledet meg til å komme til dette hotellet. Flere bekjente som har skrytt av stedet og det skulle gå rimelig greit å komme seg dit med T-banen.

Jeg forespurte dagen før om jeg kunne få tidlig innsjekk og sen utsjekk (mot ekstra kostnad), men fikk aldri noe tilbakemelding. Bare noen få timer før jeg trengte å komme sendte jeg epost til resepsjonen for å få tilbakemelding. Da fikk jeg svar veldig fort og fikk ærlige beklagelser for at jeg ikke hadde hørt noe, men alt var i orden.

Jeg kom til hotellet og ble møtt av samme resepsjonist som jeg hadde skrevet epost med. Igjen så fikk jeg beklagelser, og pga. heftelsene jeg hadde så fikk jeg oppgradert rommet og gratis tidlig innsjekk og sen utsjekk. Positivt!

Jeg fikk rom i 7. etasje og vekk fra Østre Aker vei. Det var veldig stille og rolig.

Men det er noen ting som ikke er fullt så bra. Rommene bærer preg av at bygget er gammelt og jeg har forståelse for at bygningen er fredet. Men det er nok mulig å oppgradere litt. Se bilde fra badet.

Frokosten var også en nedtur. Hadde forventet masse svinebacon, men det var det ikke så lett å finne her. Brødet var også veldig tørt.

Og at det er forholdsvis kort vei til Risløkka T-banestasjon. Ja, det er i grunn det, men det er litt vrient å finne veien til hotellet første gang. Og når du først er på vei, så er det ganske tungt hvis du har mye bagasje å dra på. Spesielt med tanke på gangbroen over Østre Aker vei.

Jeg bestilte standardrom og betalte deretter. Da jeg fikk se det oppgraderte rommet så lurer jeg på hvordan standard-rommene er. Prisen syntes jeg ikke matchet det oppgraderte rommet en gang. Litt skuffende.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Henrik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser