Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 132
Fullt refunderbart før søn. 9. jun.
Frokost inkludert
Strawberry Hotels
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Flyglad
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Quality Hotel 33
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
3,0 av 5 boblerVerdi
2,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth Maria Berli, MarketingQuality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. juli 2020
Hei Flyglad, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Utrolig hyggelig å se at dere hadde et flott opphold hos oss. Det er flott å lese at våre servicehelter møtte dere med et smil. I disse tider er vårt frokost-tilbudet noe annerledes, og vi har forståelse for at det ikke er optimalt for alle. Vi vurderer hele tiden hvordan vi kan imøtekomme gjestenes ønsker, samtidig som vi til enhver tid følger smitteverntiltakene. Ta kontakt med oss neste gang, så kan vi tipse dere om spennende restauranter og ting dere kan besøke i området. Økern er nemlig en bydel i vekst med mange spennende steder. Vi håper vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen igjen. :)

Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
Quality Hotel 33
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 591
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3.3 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 475
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 605
  • Vio.com
    kr 2 198
  • Expedia.com
    kr 2 599
4.2 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 299
kr 2 019
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.2 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Tripadvisor
kr 1 217
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 217
4.5 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 3 034
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Official Site
4.9 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 390
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
    kr 2 395
  • Booking.com
3.9 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Tripadvisor
kr 1 118
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 118
4.9 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Preferred Hotels
    kr 4 390
  • Expedia.com
    kr 4 780
4.3 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 493
  • Algotels
4.8 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 1 588
  • Priceline
4.8 km fra Quality Hotel 33
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (702)
Filtrer anmeldelser
702 resultater
Vurdering fra reisende
155
222
195
87
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
155
222
195
87
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4146 av 702 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hei! I denne sammenheng vil jeg gjerne dele min opplevelse ved en overnatting på dette hotellet. Da vi ankom, var det hyggelig betjening, og vi fikk servert popcorn i poser. Dette er greit nok. Vi fikk rom i 8. etasje, noe vi var veldig begeistret for med tanke på utsikt. Denne såkalte «utsikten» var ikke til å skryte av for å si det mildt... vi tenkte ikke så mye over dette, å lå oss for å slappe av i senga. En meget hard seng. Du kunne kjenne hoftebena treffe noe som minnet om et baderomsgulv med nylagte fliser. Som de optimistene vi er, lå vi oss i senga uansett i håp om en god natts søvn. Denne natta kommer jeg ikke til å glemme. Iskaldt, hardt og meget ubehagelig. Morgenen neste dag skulle starte med et smell. Våknet i et iskaldt rom, å det var ikke i nærheten av varme på badet. Dusjen var helt forferdelig kald og hadde en ekstremt dårlig stråle. Jeg skal love dere at jeg sto i 30 min for å få ut balsamen. La meg skrive litt om frokosten. Du ser for deg fantastisk god hotellfrokost. Nystekte egg, godt bakt brød. Absolutt ikke. Kaldt egg, ekkle brødskiver med frø store som bønner. Appelsinjuicen hadde ubåter, og var varm. Skal du ha en fantastisk opplevelse, IKKE DRA HIT!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, noraskansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei noraskansen, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Vi jobber hele tiden med å bli bedre. Det er flott at du deler med oss hva vi kan gjøre enda bedre, så vi kan sørge for at du får et utmerket opphold neste gang. :) Det er synd å lese at du ikke var tilfreds med rommet og med frokosten som ble servert. Vi forsøker vårt ytterste å imøtekomme gjestenes forventninger, men må i disse tider også forholde oss til smitteverntiltak. Vi savner også vår vanlige frokostbuffet! Det du beskriver vedrørende rommet er ikke etter vår Quality-standard og vil bli fulgt opp. Det er hyggelig å lese at våre servicehelter møtte dere med et smil og popcorn. Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen og vise oss fra vår beste side. Ta gjerne kontakt med meg direkte dersom du velger å besøke oss igjen.

Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
elisabeth.maria.berli@choice.no
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Jeg skulle være en natt på hotellet, ble møtt av ei hyggelig jente i resepsjonen, ble fortalt at jeg hadde blitt oppgradert til suiten deres, kom inn der, da var rommet is kaldt, prøvde å regulere varmen med panelet på veggen, det funket ikke så godt, det var flekk på dynetrekket, og gammelt tørrt roseblad på gulvet. I tillegg så trakk det så innmari fra vinduene, så jeg måtte bruke to dyner for ikke å fryse, og jeg ble i tillegg vekt av at det ulte og trakk fra vinduene. Frokosten synes jeg var topp, og at det er gratis parkering er og deilig!

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Yasped
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei Yasped, og tusen takk for din tilbakemelding! Vi arbeider kontinuerlig med å bli bedre. Det er flott at du deler med oss hva vi kan gjøre enda bedre, så vi kan sørge for at du får et utmerket opphold neste gang. Flott å lese at du var fornøyd med vår frokost. :) / Vennlig hilsen Elisabeth, Quality Hotel 33.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

+ God mat
+ Hyggelig betjening
+ God seng

- Dårlige vinduer med konstant trekk. Dette er et problem på de fleste rommene. Fører også til mye trafikkstøy om du har rom mot mororveien.

- Er generelt slitt. Toalettdør uten lås som går opp av seg selv. Badet er så dårlig utformet at man sitter med dorullen i ansiktet når man sitter på toalettet.

- Ligger i et industriområde med lite man kan foreta seg.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, mortene724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2019

var her på julebord nå i desember 2019, hyggelig betjening, greie lokaler men maten var ikke bra. fikk servert en fireretters, ingen av rettene holdt mål. Skuffet gjeng som hadde forventninger til en meny som så spennende ut. Her må kjøkkenet skjerpe seg. NB Wasa knekkebrød med en haug med slapp laks laks på toppen, ikke gikk den å spise på en "normal" måte og ikke smakte den godt. Besk suppe og middelmådig kjøtt til hovedretten.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, matformons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Kanskje det dårligste Choice hotellet i Norge. Alt bortsett fra resepsjonen fremstår som gammelt. Rommene er ikke særlig innbydende. Frokosten verken smaker eller ser bra ut. Personalet er middelmådig hyggelige og det er alt for få
Parkeringsplasser å tilby gjestene.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, ohaugs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
QualityHotel-Ina, Marketing & Communications Coordinator på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hei ohaugs,

og takk for at du tok deg tiden til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig leit å høre om din opplevelse av hotellet. Vi jobber stadig for å forbedre oss, slik at vi kan sikre at våre gjester forlater hotellet med et smil. Jeg har videre tatt dine tilbakemeldinger til sine respektive avdelinger, slik at vi kan jobbe på disse forbedringsområdene. Jeg kan òg gledelig fortelle at vi har noen spennende nyheter for det kommende året vedrørende vedlikehold av bygget, som jeg tror vil falle i smak. Hotellet, som opprinnelig er et kontorbygg fra 1960-tallet, har en særpreget stil med sitt brutalistiske design av arkitekt Erling Viksjø. Som ett av Oslos historiske bygg er bygningen og strukturen fredet, for å bevare dette originale og unike designet som et symbol på etterkrigstiden. :-)

På hotellet har vi 65 gratis parkeringsplasser tilgjengelige, og når disse er okkupert har vi heldigvis muligheten til å anbefale å parkere langs hotellet hvor det finnes parkeringsplasser mot betaling, driftet av Q Park. Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Vennlig hilsen
Ina, Marketing & Communications Coordinator
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser