Vi fikk kansellert flyreise og måtte bli over en natt i Oslo. Kom derfor veldig tidlig, men det var ikke noe problem, vi fikk det rommet som var ledig!Bra! :-). Renholdet var bra. Det ene rommet vårt var blitt litt slitent nå her og der, det var det store med «stue-del» som har endel småplukk som burde vært fikset. Det andre rommet hadde dusj-sparehode Thonbudgetstyle fra 1995.., Choice da...? Ellers bra rom og senger. Bra frokost. Koronatid: synes man heller burde fått utdelt ett personlig bestikk som man brukte til å forsyne seg igjennom bufeten enn å dele på samme skje i samme fat alle mann. (Da kunne man latt oss skjære brødet også, her var knivene tatt bort; det ble poengløst når det var løst motsatt alle andre steder). Anbefaler dere å gjøre noe med dette. Bufet er bra, friske gjester og lite Korona = bedre.
I tillegg, og dette løfter da hotellet til topp-karakter for oss ved dette besøket, var de 2 svenske karene som håndterte bar og restaurant i toppetasjen. Fantastisk hyggelig mot oss og barna, ikke noe var et problem: fikk spist deilig mat på utebordene. (Takk til kokken da også). Ypperlige karer som da gjorde besøket til en klar 5’er mot en ellers kjedelig 4,4er.