Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
eDreams
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (641)
Filtrer anmeldelser
641 resultater
Vurdering fra reisende
148
216
171
71
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
148
216
171
71
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 641 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Først og fremst så vil heg fremsnakke de som jobber på hotellet, personalet i resepsjonen, i frokostsalen og i baren på toppen var veldig «på» og serviceminded. Hotellet i seg selv virker slitent, rommet (706) hadde noe som så ut som blodflekker i taket ved dusjen, toalettpapiret var som sandpapir, vasken hadde skjolder. Brukte sovesofa til barna, den var skitten ved gulvet og hadde synlig søppel fra tidligere gjester under senga (lett synlig). Mye støy fra veien ved siden av når vinduet var oppe. Til å være Superior dobbeltrom var det lite superiort ved vårt rom, her hadde jeg sett for meg noe bedre. Blir nok ikke dette hotellet en gang til, men igjen, vil gi skryt til deler av personalet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 1978ChristianI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei 1978ChristianI, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Vi jobber hele tiden med å bli bedre, og setter pris på våre gjester sine tilbakemeldinger.

Det du beskriver vedrørende rommet er ikke etter vår Quality-standard og vil bli fulgt opp. Det er svært hyggelig å lese at våre servicehelter sto på, og gjorde sitt ytterste for å løfte deres hotellopplevelse. Vi håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen igjen. :)

Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
elisabeth.maria.berli@choice.no
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk kansellert flyreise og måtte bli over en natt i Oslo. Kom derfor veldig tidlig, men det var ikke noe problem, vi fikk det rommet som var ledig!Bra! :-). Renholdet var bra. Det ene rommet vårt var blitt litt slitent nå her og der, det var det store med «stue-del» som har endel småplukk som burde vært fikset. Det andre rommet hadde dusj-sparehode Thonbudgetstyle fra 1995.., Choice da...? Ellers bra rom og senger. Bra frokost. Koronatid: synes man heller burde fått utdelt ett personlig bestikk som man brukte til å forsyne seg igjennom bufeten enn å dele på samme skje i samme fat alle mann. (Da kunne man latt oss skjære brødet også, her var knivene tatt bort; det ble poengløst når det var løst motsatt alle andre steder). Anbefaler dere å gjøre noe med dette. Bufet er bra, friske gjester og lite Korona = bedre.

I tillegg, og dette løfter da hotellet til topp-karakter for oss ved dette besøket, var de 2 svenske karene som håndterte bar og restaurant i toppetasjen. Fantastisk hyggelig mot oss og barna, ikke noe var et problem: fikk spist deilig mat på utebordene. (Takk til kokken da også). Ypperlige karer som da gjorde besøket til en klar 5’er mot en ellers kjedelig 4,4er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 841p_ln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei 841p_ln, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Vi jobber hele tiden med å bli bedre, og setter pris på våre gjester sine tilbakemeldinger.

Vi har forståelse for at ikke alle er fornøyde med vårt frokosttilbud, og vurderer hele tiden på hvilken måte vi best mulig kan møte gjestenes forventninger og samtidig opprettholde smitteverntiltak.

Det var utrolig hyggelig å lese at du hadde en svært positiv opplevelse i vår restaurant. Jeg skal personlig gi beskjeden videre til våre to servicehelter som løftet din opplevelse hos oss. Vi håper vi får gleden av å ønske deg hjertelig velkommen igjen. :)


Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
elisabeth.maria.berli@choice.no
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Dette var min andre gang jeg har oppholdt meg på dette hotellet grunnet at første gang ble opplevelsen positiv. Andre gang nå var ikke like positiv..
jeg kan starte med at kvaliteten og inntrykket til hotellet er at de gjerne henger igjen i forhold til andre hoteller, og det er generelt. Da vi ankom var resepsjonisten hyggelig men ikke likeså av rommet vi fikk i 5 etasje. Teppet på gulvet var skittent, tøyet rundt sengen hadde masse gamle flekker av alt mulig rart! Stolen inne på rommet var også skitten! Utsikten var over et industritak som ser ut som et offer for bås.. flisene på badet var ganske ekkel også..
jeg vil også nevne at opplegget for frokosten var veldig ineffektiv, vi kunne stå i kø for 15-20 minutt før vi fikk servert frokost, og da vi fikk servert så var den lunken eller kald.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, thomastS7953RR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei thomastS7953RR, og tusen takk for din tilbakemelding! Vi arbeider hele tiden med å bli bedre, og derfor er det flott at du deler med oss din opplevelse fra ditt opphold.

Det er synd å lese at du ikke var tilfreds med rommet. Det du beskriver er ikke etter vår Quality-standard og vil bli fulgt opp. Vi har forståelse for at ikke alle er fornøyde med vårt frokosttilbud, og vurderer hele tiden på hvilken måte vi best mulig kan imøtekomme gjestenes forventninger og samtidig forholde oss til smitteverntiltakene. Vi savner vår vanlige frokostbuffet og håper at den er tilbake snarest.

Vi håper likevel at vi får gleden av å ønske deg hjertelig velkommen igjen, og vise oss fra vår beste side. :)

Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
elisabeth.maria.berli@choice.no
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Veldig hyggelig og serviceminded resepsjonist som tok imot oss. Rommene er OK, med skrivebord og alt du trenger, lite bad, men greit nok. har et lite kjøleskap på rommet. Senga var veldig god. Min datter var misfornøyd med at frokosten stengte allerede kl. 09.00. Litt spesiell forkost pga Covid-19, fikk servert maten av personale bak en disk. Lite utvalg med pålegg, men god eggerøre og bacon. Gratis parkering så lenge det er plass, og det var det heldigvis. Det er ca 10 minutter å gå til T bane. Alt i alt et veldig greit hotell, men beliggenheten er kjedelig, her finnes ingen butikker eller restauranter i nærheten. Har en restaurant i toppetasjen på hotellet, har ikke prøvd den ennå i år, men var der for 2 år siden. Var helt OK så vidt jeg kan huske.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei Flyglad, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Utrolig hyggelig å se at dere hadde et flott opphold hos oss. Det er flott å lese at våre servicehelter møtte dere med et smil. I disse tider er vårt frokost-tilbudet noe annerledes, og vi har forståelse for at det ikke er optimalt for alle. Vi vurderer hele tiden hvordan vi kan imøtekomme gjestenes ønsker, samtidig som vi til enhver tid følger smitteverntiltakene. Ta kontakt med oss neste gang, så kan vi tipse dere om spennende restauranter og ting dere kan besøke i området. Økern er nemlig en bydel i vekst med mange spennende steder. Vi håper vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen igjen. :)

Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hei! I denne sammenheng vil jeg gjerne dele min opplevelse ved en overnatting på dette hotellet. Da vi ankom, var det hyggelig betjening, og vi fikk servert popcorn i poser. Dette er greit nok. Vi fikk rom i 8. etasje, noe vi var veldig begeistret for med tanke på utsikt. Denne såkalte «utsikten» var ikke til å skryte av for å si det mildt... vi tenkte ikke så mye over dette, å lå oss for å slappe av i senga. En meget hard seng. Du kunne kjenne hoftebena treffe noe som minnet om et baderomsgulv med nylagte fliser. Som de optimistene vi er, lå vi oss i senga uansett i håp om en god natts søvn. Denne natta kommer jeg ikke til å glemme. Iskaldt, hardt og meget ubehagelig. Morgenen neste dag skulle starte med et smell. Våknet i et iskaldt rom, å det var ikke i nærheten av varme på badet. Dusjen var helt forferdelig kald og hadde en ekstremt dårlig stråle. Jeg skal love dere at jeg sto i 30 min for å få ut balsamen. La meg skrive litt om frokosten. Du ser for deg fantastisk god hotellfrokost. Nystekte egg, godt bakt brød. Absolutt ikke. Kaldt egg, ekkle brødskiver med frø store som bønner. Appelsinjuicen hadde ubåter, og var varm. Skal du ha en fantastisk opplevelse, IKKE DRA HIT!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, noraskansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth Maria Berli, Marketing på Quality Hotel 33, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei noraskansen, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Vi jobber hele tiden med å bli bedre. Det er flott at du deler med oss hva vi kan gjøre enda bedre, så vi kan sørge for at du får et utmerket opphold neste gang. :) Det er synd å lese at du ikke var tilfreds med rommet og med frokosten som ble servert. Vi forsøker vårt ytterste å imøtekomme gjestenes forventninger, men må i disse tider også forholde oss til smitteverntiltak. Vi savner også vår vanlige frokostbuffet! Det du beskriver vedrørende rommet er ikke etter vår Quality-standard og vil bli fulgt opp. Det er hyggelig å lese at våre servicehelter møtte dere med et smil og popcorn. Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen og vise oss fra vår beste side. Ta gjerne kontakt med meg direkte dersom du velger å besøke oss igjen.

Vennlig hilsen
Elisabeth, Marketing & Communications Coordinator
elisabeth.maria.berli@choice.no
Quality Hotel 33

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser