“Klassisk kebab i pita med den nostalgiske smaken av BABB slik en BABB skal smake*****”
Anmeldelse av Holtet pizza og grill

Holtet pizza og grill
Anmeldt 17. april 2024

For alle som er i området så er dette et sted man bør kjøpe kebab i pita hos!
Her snakker vi klassisk norsk pakistansk kebab!

De av dere som husker Aladdin kebab fra 90-tallet og andre steder som Sydney kebab så er dette plassen å reise om man vil gjenoppleve en deilig vanlig kebab i pita. Hvis man ønsker det lille ekstra så kan man for kun 10 kroner ekstra få den toppet med pommes frites.

+ Porsjonen er raus, med nok kjøtt og mengdeforhold mellom kebabkjøtt og salat er god, samt sausen smaker digg og spres perfekt ut over babben.

Jeg pleier å handle stor kebab i pita, medium+ smak, med alt på + pommes frites på toppen og ekstra godt sprøstekt pitabrød (lite minus -ikke hver gang den er like sprø).

Hyggelig og vennlig personale som står på! Uteområdet/fasaden er i skrivende stund i ferd med å helrenoveres!
Så ta for all del turen innom her til sommeren med splitter ny terasse!
LØP OG KJØP!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, gandhiGi

Anmeldt 18. januar 2024

Han som sto i kassen var frekk. Skrek på meg fordi jeg sto og snakket med venner når han lagde kebaben og ikke hørte han snakke til meg. Dårlig service, skal ikke dit igjen.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Imaan K
Anmeldt 24. september 2023

Nydelig kebabtallerken, fantastisk og presis service! Jeg hentet kebabtallerken til 34 barn, og fikk med meg alt sammmen, perfekt stekt med sprø salat, på minuttet til avtalt tid.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Camilla F
Anmeldt 11. juli 2023

Byens beste, en kebab fra Hotel redder dagen . Anbefalerer stor biff kebab i pita med fries på toppen.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Green D
Anmeldt 11. juli 2023

Kebaben er den beste i Oslo. Jeg får alltid kjempe bra service og digger viben. Anbefaler på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, Filippo M

Reisende som så på Holtet pizza og grill, så også på

Har du vært i Holtet pizza og grill? Del dine erfaringer!