Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god mat og service”
Anmeldelse av Asian Box

Asian Box
Vurdert som nr. 32 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 8 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2021

Utrolig god mat og service. Anbefaler set-menyen, der matrettene var svært gode og varierende. Ble overrasket over mye mat man fikk i set-menyen, for smårettene bare tok ingen ende - veldig positivt. Får mye for pengene her - Vi gikk derifra glade og mette.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tnor85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (294)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 294 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi var på ferie i Oslo, og synes det er fint å prøve litt forskjellige restauranter. Etter indisk og burger hadde vi lyst på asiatisk mat. Vi var litt usikre siden menyen var litt ukjent. Hvis du lurer på det - du kommer til å like alt! Vi storkoste oss, og betjeningen var kjempehyggelig. Siden vi liker nye opplevelser er det ikke ofte vi tenker oss tilbake, men denne restauranten er nok et unntak.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ingvild L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Vært her et par ganger med gode venner, og det er fantastisk mat. Alt fra servitører til kokker kommer og spør hvordan det er og snakker med deg. Maten er himmelsk god! Anbefales på det sterkeste. Jeg er opprinnelig ikke så glad i asiatisk mat, men ble frelst etter å ha spist her.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Oleh1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Endelig tilbake Etter lang venting med pandemi og bekymring over hvordan det går med disse fine menneskene så var det endelig åpent Og, maten var helt på topp, det samme servicen. Glem alle surpomper som kritiserer, dette er helt i toppklasse. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: april 2021
2  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Asian box i september. Mykje gjekk galt den kvelden, og eg skreiv ein kritisk anmeldelse her! Restauranten tok kontakt same kveld, beklagde det som hadde skjedd, og refunderte 50% av betalinga. Det var overraskande, og veldig realt gjort! Eit eksempel å følgje for alle restaurantar!

Dato for besøk: september 2020
Takk, jonfhm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Asian Box, så også på

 

Har du vært i Asian Box? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.