Bestilte tasting meny og opplevde virkelig valuta for pengene. Jeg er pescitarianer og savnet ingenting!
20–24 av 321 anmeldelser
Dette var innertier for oss! Deilige småretter som pirret både smaksløker og øynene. (Tasting menu) Når servitøren, som også er eier, bød på masse god og energisk energi samt god service, så er det bare en ting å si- terningkast 6! 👍
Wow
tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
kelneren/eieren hilser så mye tilbake og han håper dere kommer tilbake igjen snart for en enda mer gøy opplevelse :)
mvh
asianbox
Fantastisk god mat som er veldig vegetar - og veganervennlig. Dette er noe av det beste jeg har smakt til en kurrant pris. God opplevelse og hyggelige lokaler. Det beste er eierskapet de ansatte følger i sin jobb - de lager ofte retter som ikke fremgår av menyen for å tilby kundene sine "det lille ekstra" og det smaker like godt hver gang. Dette er en restaurant jeg virkelig anbefaler - BESØK DE! :-)
Asian box leverte sterkt på alle punkter. Valgte omakase tapas meny på deling som hadde 6 delikate småretter. Veldig bra verdi for pengene, servicen var helt topp og maten var klasse!
Etter tre timer i støy fra et privat bursdags arrangement gikk vi sultne ut av restauranten. Møkkete do, ingen dopapir eller såpe. Vi bestilte den dyreste menyen, der vi skal få kokkens spesialiteter og rettene skal komme til du er forsynt. Grei mat, men når man venter nesten en time på hver lille rett og støyet fra privat selskap som tydelig kjente se ansatte stadig blir høyere, da gidder man ikke mer. Lite ydmyk servitør, som kun spør om vi vil betale da vi forteller at vi er lei av å vente etter tre timer og ønsker å reise hjem. Dette stedet kommer vi ikke tilbake til.