“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Asian Box

Asian Box
Vurdert som nr. 48 av 2 123 Restauranter i Oslo
Anmeldt 23. januar 2024

Nydelig mat og god service til overkommelige priser - anbefales! Vi valgte avsmakingsmenyen, og alle rettene var strålende!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Road00428086537

Anmeldt 4. januar 2024 via mobile enheter

Har vært her tidligere, og var strålende fornøyd da også. Spiste en taste meny med vinpakke. Veldig bra og meget smakfullt. Var faktisk så godt at jeg bestille de tre forrettene om igjen. For en som har arbeidet med mat hele livet, og spist på utallige restauranter rundt i verden er det alltid inspirerende når nye smakskombinasjoner dukker opp. Vinen var bra tilpasset, og serveringen var kunnskapsrik og rolig slik at jeg virkelig fikk en perfekt opplevelse. Jeg kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, pesLondon
Anmeldt 4. november 2023

Vi var godt fornøyde - spiste 4 retter fra tapasmenyen. Alle var spennende og gode, en dog var litt kald. Godt vinfølge. Anbefaler gjerne!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Petter M
Anmeldt 29. oktober 2023

Vi bestilte et ganske likt oppsett med småretter, tok over én time før maten kom på bordet, tross for at restaurant var under halvfull. Lokalet fremstår skittent og rotete, skitne glass og fat stod på samme plass på bardisken gjennom hele besøket, ingen ansatte som sjekker toalettet gjennom kvelden, bordene var klissete. Vi var egentlig klare for å bestille mer drikke til maten, men servitør var umulig å få kontakt med etter rettene var på bordet. Meny på nettsiden stemmer overhodet ikke med meny i restauranten (halvert utvalg). God mat dog, men hjelper ikke når alt annet er under pari. Her må både en sjef og ansatte ta seg sammen.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, T639TFthomas
johnny wu, Eier på Asian Box, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2023

Heisann

Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding.
Hovmester har vært på ferie og når er hun tilbake. Så dette tar vi med oss videre slik at vi kan bli bedre!

Anmeldt 20. oktober 2023 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. Fantastisk mat. Gode smaker. Super hyggelig og flink servitør. Ba servitøren lage en kombinasjon av småretter til oss. Helt fantastisk. Ingenting å si på prisen heller. Til og med toalettet var fint og innbydende.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Line L

Reisende som så på Asian Box, så også på

Har du vært i Asian Box? Del dine erfaringer!