Eirik M
Dato for oppholdet: november 2023
Julia Rondestvedt, General ManagerK7 Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. nov. 2023
Kjære 122eirikm,

Takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på at du fant sengene komfortable til en rimelig pris. Imidlertid er vi lei oss for de negative opplevelsene du hadde.

Dine kommentarer angående mangelen på glass på rommene, problemer med belysning på badet, kaldt gulv og dårlig vanntrykk i dusjen er notert. Vi vil sørge for at disse tekniske problemene blir løst umiddelbart.

Det er uakseptabelt at det var søppel og hundemat igjen på rommet ved innsjekk, og vi vil forbedre våre rutiner for å unngå slike situasjoner i fremtiden. Vi håper at du informerte resepsjonen om dette problemet, slik at det kunne bli adressert umiddelbart.

Når det gjelder frokosten stemmer det at vi ikke har en full frokostbuffet og vi har tilpasset i tråd med vårt prisnivå. Vi vil se på muligheter for å forbedre vårt frokosttilbud innenfor våre ressurser.

Selv om vårt hotell passer for gjester som søker en grunnleggende overnatting, er det vår intensjon å tilby en komfortabel og hyggelig opplevelse for alle våre gjester. Vi beklager at vi ikke levde opp til dine forventninger denne gangen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dine tanker med oss, og vi håper du gir oss en ny sjanse til å imøtekomme dine forventninger ved en annen anledning.

Regenerate
0.7 km fra K7 Hotel Oslo
0.6 km fra K7 Hotel Oslo
Double room
0.3 km fra K7 Hotel Oslo
Our lounge area on the second floor
0.4 km fra K7 Hotel Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 25. juli 2023

Dette hotelle kommer vi ikke tilbake til. Vi oppgraderte rommet pga størrelse. Rommet vi fikk var ok ang størrelse men det så ikke ut som det var rengjort, tv virket ikke, dusjen var tett, dusjkabinett var defekt, manglet såpe i begge dispensere. Vi måtte rengjør selv, bytte håndklær og hente toalettpapir selv. Vi hadde et opphold på 6 dager uten at det ble rengjort av personalet :( Hotelfrokosten var et trist syn (minimalt utvalg og masse småfluer :( + var betjeningen var hyggelig :)
Sorry K7, tre stjerner er litt i overkant!

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Trek57211179231
Julia Rondestvedt, General Manager på K7 Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2023

Kjære Trej57211179231,

Vi beklager virkelig at oppholdet ditt ikke levde opp til forventningene. Dette er ikke i tråd med den servicen vi ønsker å tilby, og vi beklager for problemene du opplevde med rommet og frokosten.

Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse, og det gleder oss å høre at du fant vårt personale hyggelig. Vi håper at du kanskje vil vurdere å gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Anmeldt 18. juli 2023

Rimelig og greit familierom for 4. Gode senger, dyner og puter. Liten minus at heisen var ute av drift da vi skulle sjekke ut og vi bodde i 6. etasje. Men fin trim i trappene. Fin beliggenhet og gangavstand til det meste.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Christian R

Kjære christianrT9692BG,

Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for dere var fornøyd med vårt familierom. Det er flott å høre at sengene, dynene og putene var komfortable. Beklager for ulempen med heisen - vi setter pris på din tålmodighet og innsatsen for å bruke trappene. Vår flotte beliggenhet og nærheten til mange attraksjoner er noe vi setter pris på.

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 15. mai 2023

Knøttlite dobbeltrom hvor du ikke kommer forbi sengen til den andre siden uten å gå sidelengs og dunke hodet bort i TVen.. Tett sluk i dusjen som vi sa ifra om, men som ikke ble fikset i løpet av vårt opphold.. Flau frokost som er minimalistisk og ikke verdt pengene de skal ha.. TVen på rommet virket ikke. I det store og hele ikke verdt pengene for våres del. Liten seng, men god å ligge i.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Trond Z
Stina Prestegard, Gjestetjenester/resepsjon på K7 Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2023

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager at oppholdet ditt ikke møtte forventningene. Vi tar dine kommentarer på alvor og vil se på hvordan vi kan forbedre romfasilitetene og tjenestene våre.

Vi beklager at rommet var for lite og at det var utfordrende å bevege seg rundt. Vi vil se på mulighetene for å tilby større rom eller bedre plassutnyttelse i fremtiden for å sikre at gjestene har en mer komfortabel opplevelse.

Vi beklager også problemene du opplevde med sluket i dusjen og at det ikke ble fikset i løpet av oppholdet ditt. Vi tar sikkerhet og vedlikehold på alvor, og vi vil undersøke hva som skjedde i dette tilfellet for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden.

Når det gjelder frokosten, beklager vi at den ikke møtte forventningene dine. Vi tar tilbakemeldingene dine på alvor og vil se på hvordan vi kan forbedre utvalget og kvaliteten på frokosttilbudet vårt.

Vi beklager også at TVen på rommet ditt ikke fungerte. Vi vil sørge for at dette blir undersøkt og løst for å sikre at alle romfasiliteter er i god stand for gjestene våre.

Vi setter stor pris på at du delte dine erfaringer med oss, og vi beklager igjen for eventuelle problemer du hadde. Vi håper at du vil gi oss en ny mulighet til å imøtekomme dine behov og gi deg en bedre opplevelse i fremtiden.

Best regards,
front desk

Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Fortsatt glimrende!! Ble igjen meget godt mottatt av hyggelige resepsjonister. Flott dobbeltrom med utsikt mot Rådhusgaten. God seng og sove i. Stort bad.

Beliggenheten er veldig god. Kort vei når vi skulle til jernbane, Aker Brygge, Bjørvika, Teater, Spikersuppa og Karl Johan. Anbefales!!

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Nor_Wolf

Tusen takk for dine fantastiske tilbakemeldinger! Vi er glade for å høre at du hadde et flott opphold hos oss og at du ble godt mottatt av våre hyggelige resepsjonister. Det er flott å vite at du likte det dobbeltrommet du fikk med utsikt mot Rådhusgaten, og at sengen var komfortabel å sove i.

Beliggenheten vår er noe vi er stolte av, og det er flott å høre at det var kort vei til flere populære destinasjoner som jernbanen, Aker Brygge, Bjørvika, teatre, Spikersuppa og Karl Johan. Vi er glade for at du anbefaler oss videre.

Takk igjen for din positive tilbakemelding! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning, og vi vil gjøre vårt beste for å gi deg et enda bedre opphold.

Kind regards,
Front desk

Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

Hadde bestilt superiorrom med 2 enkeltsenger, men det fantes ikke. Måtte selv sjekke to rom, begge med felles overmadrass. De sa det var enkeltsenger, men hva er vitsen når overmadrassen er hel? Fikk så tilbud om std rom med to enkeltsenger, men ønsket ikke å degrade til samme pris.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, E2178EKevam
Julia Rondestvedt, General Manager på K7 Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2023

Dear E2178EKevam,

Thank you for sharing your experience with us!

We appreciate all feedback and we will use this information to further develop of our hotel. We are very sorry that it was a problem with getting to sperate beds. That should of course not happen and we will look in to the matter.

Thank you for staying with us and we wish you a wonderful day!