“Bit Akersgata. Dyrt og lite pålegg”
Anmeldelse av Bit Union

Bit Union
Vurdert som nr. 51 av 77 Smått og godt i Oslo
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Det er bare for drøyt å betale så mye for en bagett med ett! egg.
Tenkte at det var bankers å kjøpe med egg for da ville jeg sikkert få rikelig med fyll.
Bildet taler for seg.

Takk, Christina S

Anmeldt 25. mai 2018

I utgangspunktet noe dyr plass. Dog ikke annet å forvente, da lokasjonen er på Gardermoen. Det var imidlertid tilbud på 4 stk boller for kr 100.

Bollene var meget store. Kanelbollen og vaniljebollen var gode, mens skolebollen muligens var den beste jeg har smakt. Cortadoen var god.

De ansatte var hyggelige, samtidig som det var mange på jobb. Mitt reisefølge fikk for øvrig fylt på sin vannflaske av en ansatt, til tross for at de selv solgte vann på flaske på stedet.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, matnissen
Anmeldt 7. februar 2018

Kort sagt - stay away. Harde baguetter med lite smak og fyll, fryktelig dårlig organisert kø. Finn noe annet.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Ole Petter E
Anmeldt 1. september 2017 via mobile enheter

Ligger i den nye terminalen på Gardermoen. Vi skulle ta fly kl 0600, og lukten av nybakte kanelboller fra dette stede gjorde at vi bestemte oss for å stoppe her på tur til gaten. Neste gang går jeg nok forbi!

Positivt
-Innbydende utseende på mat og cafe
-Hyggelig og masse personell
-Mye pålegg i baguettene, selv om brødst var hardt.
-Ferskpresset appelsinjuce.

Negativt
-Vi var der ca 05 - likevel bar maten preg av å være laget for en god stund siden, kanskje kvelden før.
-Kanelbollene var kalde, langt fra nybakte. Tror kanskje min var tildels frossen i midten.
-litt dyrt. Betalte 300kr for to baguetter, en kanelbolle og en juice.
-Det verste var egentlig hvordan de hadde organisert seg. Det var mange ansatte og tydelig høy fokus på å få ekspedert så mange som mulig. Det hersket full forvirring over hvem sin tur det var og hvem som hadde fått hjelp. Det var en veldig stressende måte å starte dagen på. Det hadde vært mye bedre hvis de satte opp noen avsperringer slik at kunder visste hvor køen startet! I tillegg kunne de ha betalt først, deretter gått videre til de ansatte som pakket maten.

Forbedringspotensiale.

Dato for besøk: august 2017
2  Takk, 547_sek
Anmeldt 2. juli 2017

Kjøpte en særdeles overpriset ost og skinke baugete fra Bit Union på Gardermoen. Det var noe jeg angret på. Den var seig og smakte ingen ting. Rådet mitt er å styre unna dette stedet.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Atle H

Reisende som så på Bit Union, så også på

Har du vært i Bit Union? Del dine erfaringer!