Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sykt bra service!”
Anmeldelse av Los Tacos

Los Tacos
Vurdert som nr. 1 211 av 1 592 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Han som jobber her er så hyggelig! Han får alle til å le og ga oss juice gratis fordi han så vi var slitne og kom med masse bagasje. Og jeg eeeeelsker maten her mer enn noe annet så...ja, gå hit!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, emmagM553QY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 150 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Bestilte en California Burrito som inneholder biffkjøtt, pommes frites, ost, salat, guacamole, rømme og salsa. Fikk en passe stor burrito for NOK 139,-.

Alt var av bra kvalitet, og den hadde en behagelig og rik smak. Det manglet likevel prikken over i-en. Noe som hevet denne over andre steder. Men tvert i mot, så får man bedre burrito flere steder i Oslo.

Vil nok gå dit igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Lowenan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Har smakt bedre, har smakt verre. En heeelt ok opplevelse. Kjøpte chipotle chicken burrito. Ok. På det jevne.

Dato for besøk: august 2018
Takk, ankolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Dette var absolutt ikke værd prisen. Etter å ha reist en lengere reise for å komme til Oslo og håper på en såkalt "god Taco opplevelse" for så å bli møtt med smålunken lefse med kald innmat og med kjørr som smaker harskt, er jeg skuffet. Eneste positive jeg har å si er at personalet virker hyggelig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Nina D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Helt nydelig mat, beste tacos i Oslo. God service og hyggelig betjening tross mye folk. Mye mat for pengene. Helt nydelig, kan anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 147ingvildj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Los Tacos, så også på

 

Har du vært i Los Tacos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din