Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig kundeservice”
Anmeldelse av Los Tacos

Los Tacos
Vurdert som nr. 1 222 av 1 601 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. august 2020

Bestilte taco og nachos fra Foodora i går. Endte opp me å bare få levert tacoen og ikke nachosen. Da vi ringe opp og spurte hvor maten min var, sa de bare at vi måtte ta kontakt med Foodora. Rart mtp at det ikke var foodora sin feil.

Vi fikk heller ingen bra kundeservice. Vi fikk bare tilbakebetalt summen for nachosen igjennom foodora. Ingen unnskyldning å få heller ingen løsning på hvordan jeg kunne få maten tilslutt. Grunnen til at det hadde skjedd en feil var fordi det var «en ny» ansatt. Men da hadde jeg forventet å fått en type for erstatning. Da jeg prøvde å bestille på ny, var det plutselig stengt.
Endte opp me å bli kjeftet på i telefonen fordi jeg sa ifra om at dette ikke var godt nok.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Learankar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 152 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Forstår ikke de negative anmeldelsene her. Jeg og ei venninne hadde et behagelig opphold med god mat!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristines372
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Denne maten var rett og slett ikke god. Trodde taco var rimelig safe men der tok jeg feil. Grønnsakene og osten smakte som de hadde stått en stund og nachosen var ikke god.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Christina E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020

Grei mat men dårlig med renhold og helt idiotisk at en spisested ikke har WC til kundene.
Også ganske provoserende at dem presse deg til å gi "tips" når du
Gjøre alle jobb selv.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, kurtsQ7101RB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2020 via mobile enheter

Betalte 165kr for en våt og ekkel California som jeg ikke fikk fullført uten ved å bruke gaffel. Glad jeg fikk den opplevelsen sånn at jeg aldri drar tilbake. Ikke anbefalt på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, lorikj2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Los Tacos, så også på

 

Har du vært i Los Tacos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din