Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ Lavmål! Elendig mat og null service.”
Anmeldelse av Los Tacos

Los Tacos
Vurdert som nr. 1 220 av 1 540 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter


Lavmål. Elendig service, ble glemt og selv etter at jeg påpekte det etter nesten 30 min, var det nye 15 min å vente. Da "maten" kom var det feil rett. En våt, kald og uappetittlig lefse med lunkent og klissent innhold ble servert like uappetittlig. Angrer på at jeg ikke ba om pengene tilbake. Aldri fått noe så semmert servert, verken i Oslo eller noe annet sted i verden, selv maten i slummen i Soweto i Sør-Afrika var mer appetittlig og smakte ti ganger bedre enn dette.

Dato for besøk: august 2020
Takk, JanN1058
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 152 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig mat! De reklamerte flere plasser om at de hadde glutenfritt, men vi måtte påpeke at de la skjeene på de vanlige lefsene for så å legge de tilbake i matenkaupene...
Ikke reklamer for glutenfritt om dere ikke vet hva det vil si engang!
Maten vi fikk smakte og helt forferdelig! Ingen varme i den heller!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, siljeas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Elendig kundeservice og kjedelig mat. Servitørene på Los Tacos følger ikke med, og selv om vi var 3 bord på hele restauranten måtte vi spørre etter bestilt drikke. Da hadde vi ventet 20 min, servitøren hadde ikke fått med seg bestillingen. Når vi spurte etter den var hun sur, også ved levering av mat. Maten var heller ingenting å skryte av

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 715selinaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Bestilte taco og nachos fra Foodora i går. Endte opp me å bare få levert tacoen og ikke nachosen. Da vi ringe opp og spurte hvor maten min var, sa de bare at vi måtte ta kontakt med Foodora. Rart mtp at det ikke var foodora sin feil.

Vi fikk heller ingen bra kundeservice. Vi fikk bare tilbakebetalt summen for nachosen igjennom foodora. Ingen unnskyldning å få heller ingen løsning på hvordan jeg kunne få maten tilslutt. Grunnen til at det hadde skjedd en feil var fordi det var «en ny» ansatt. Men da hadde jeg forventet å fått en type for erstatning. Da jeg prøvde å bestille på ny, var det plutselig stengt.
Endte opp me å bli kjeftet på i telefonen fordi jeg sa ifra om at dette ikke var godt nok.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Learankar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Forstår ikke de negative anmeldelsene her. Jeg og ei venninne hadde et behagelig opphold med god mat!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristines372
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Los Tacos, så også på

 

Har du vært i Los Tacos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din