“Utrolig bra!”

Vurdert som nr. 1 202 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. juni 2023

Emily var veldig snill, og utrolig billig! Jeg koste meg utrolig med mine venner, og fikk utrolig billig pils

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Roam48519068123

Anmeldt 25. mars 2023 via mobile enheter

Styr unna. Trolig norges dårligste restaurant. Gå heller på en bensinstasjon eller en storkiosk. Vi bestilte hjemlevering via Foodora. Leveringen gikk bra men matopplevelsen var den værste vi har hatt noen gang. Maten smakte papp og det lille som var av kjøtt var brent.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Mariusler
Anmeldt 1. februar 2023 via mobile enheter

Ok mat, men trekker ned at det ikke lengre er mulig å se hvilke valgmuligheter man har. Make your own bowl er ikke lengre mulig å få til uten å gjette.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Tore Sletten J
Anmeldt 12. desember 2022 via mobile enheter

Sure dame bak kassen som verken smiler eller er service innstilt! Har langt hår som henger over når hun laget maten! Ikke vet jeg om hun byttet hanskene som hun brukte til å trykke på kassen og lage mat med.
Jobbet helt sykt treigt. Var en til ansatt men hun kom inn med en is i hånden.
Fikk ikke beskjed når maten min var klar og ikke et «hadebra» som er folkeskikk når man jobber i service bransjen!
Og 200,- for en liten burrito som ikke var fylt opp en gang?
Skal aldri sette mine bein her igjen.

Dato for besøk: desember 2022
1  Takk, fredrikkee2022
Anmeldt 15. oktober 2022

Det er dårlig hygiene og mat!! Kastet maten
Stedet bør stenges !! Vet ikke hva ansatter gjør bak på kjøkken men det virker som en er foran som går bak og ler av kunder mens de ‘ lager’ maten

Dato for besøk: oktober 2022
2  Takk, Venture588185

Reisende som så på Los Tacos, så også på

Har du vært i Los Tacos? Del dine erfaringer!