“Forferdelig mangel på service!”
Anmeldelse av Los Tacos

Los Tacos
Vurdert som nr. 1 101 av 2 122 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. mars 2024

Herregud så tafatte ansatte. Ingen smiler uansett hvor hardt du prøver å få dem til å smile.ikke kjenner dem deg igjen så en må vise legitimasjon gang på gang (stamkunde). Utrolig stram atmosfære. Så mugne mennesker at jeg må le. Jeg klager ikke fordi jeg har lite å gjøre men et håp om at noe kan forbedres. Dette er det verste jeg har sett

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Ramshatrip

Anmeldt 30. oktober 2023

Forvirrende menyer for en vegetarianer, visste faktisk ikke om jeg fikk kjøtt eller ikke før maten var på bordet. Prisen var stiv med tanke på maten vi fikk servert, og ventetiden var lang. Jeg ville bruke toalettet (etter å ha ventet over 30 minutter). Fikk beskjed om at toalettet var ute av drift og at jeg måtte finne en bar eller et kjøpesenter i nærheten for å finne fasiliteter. Etter en runde i sentrum for å finne toalett, kommer jeg til et halvlunkent måltid som på ingen måte føltes verdt summen jeg betalte. Velger å gi den laveste «scoren» da jeg på ingen måte vil spise her igjen, og kommer ei til å anbefale denne «restauranten» til noen jeg kjenner. 1/10 stjerner.

Dato for besøk: november 2022
    • Atmosfære
Takk, Synne V
Anmeldt 28. juli 2023

Flat smak, overpriset, har neppe vært utenfor Norge for å finne krydder. Burde vært ulovlig å selge sør for Nordpolen

Takk, Kine Stuve E
Anmeldt 19. juli 2023 via mobile enheter

God mat og veldig god service. Stort utvalg i retter og hva en ønsker å eventuelt ta bort eller legge til av grønnsaker eller kjøtt.

Takk, gotogate
Anmeldt 10. juli 2023

Dyrt, elendig service og forferdelig mat!! Var her med mann og sønn en søndag ettermiddag i juli. Servicen var elendig, de var sure og snakket kun engelsk. Bestilte quesedilla (til 159,-) fikk to pappskiver med 4-5 kyllingbiter og kjip ost imellom!! Hold dere unna dette stedet!!!

Takk, Ruth L

Reisende som så på Los Tacos, så også på

Har du vært i Los Tacos? Del dine erfaringer!