“NAY”

Vurdert som nr. 1 164 av 2 127 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 31. august 2024

Bestilte en dirty fries burrito til nærmere 200 kr. Må si jeg ble STERKT skuffet over både smak og konsistens. Det eneste og skryte av var burritolefsa, som ikke skal være så alt for vanskelig å få til. Det var en type ostesaus som fylte mesteparten av burritoen og kjøttet var det minimalt med. Når det gleder smaken var det eneste å hente frem jalapeñoen, som var noe overveldende etter min smak(og nok for de fleste). Det gjorde at hele måltidet smakte billig, selv for en svært sulten jente.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Maria N

Anmeldt 3. juni 2024

Bestilte en buritto og en encelada. Burotto så som så , enceladaen var det kun litt fyll i midten , halvparten ut var kun tørt brød. 15 minutter ventet jeg på øl , og måtte etterlyse. Fikk en frekk servitør av mann som påsto jeg hadde bestilt fra bord inne og ikke ute. Nyttet ikke og si at jeg ikke hadde vært inne i det hele tatt. Nei takk , frekkheten lenge leve.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, hildeanitae2019
Anmeldt 23. april 2024 via mobile enheter

Los Tacos Bjørvika er nettopp åpnet. Bestilte to burritos en cheesy crunchy å en grilled steak burrito. Hard ris, seigt kjøtt, seig lefse, lunken, lite eller ingen ost. Dette var for å si det forsiktig en skuffelse.

Dato for besøk: april 2024
Takk, trulsl2017
Anmeldt 9. mars 2024

Herregud så tafatte ansatte. Ingen smiler uansett hvor hardt du prøver å få dem til å smile.ikke kjenner dem deg igjen så en må vise legitimasjon gang på gang (stamkunde). Utrolig stram atmosfære. Så mugne mennesker at jeg må le. Jeg klager ikke fordi jeg har lite å gjøre men et håp om at noe kan forbedres. Dette er det verste jeg har sett

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Ramshatrip
Anmeldt 30. oktober 2023

Forvirrende menyer for en vegetarianer, visste faktisk ikke om jeg fikk kjøtt eller ikke før maten var på bordet. Prisen var stiv med tanke på maten vi fikk servert, og ventetiden var lang. Jeg ville bruke toalettet (etter å ha ventet over 30 minutter). Fikk beskjed om at toalettet var ute av drift og at jeg måtte finne en bar eller et kjøpesenter i nærheten for å finne fasiliteter. Etter en runde i sentrum for å finne toalett, kommer jeg til et halvlunkent måltid som på ingen måte føltes verdt summen jeg betalte. Velger å gi den laveste «scoren» da jeg på ingen måte vil spise her igjen, og kommer ei til å anbefale denne «restauranten» til noen jeg kjenner. 1/10 stjerner.

Dato for besøk: november 2022
    • Atmosfære
Takk, Synne V

Reisende som så på Los Tacos, så også på

Har du vært i Los Tacos? Del dine erfaringer!