Et ålreit sted med fint utvalg av diverse drikke. Vi likte også at det var biljardbord her, da vi... les mer
Bra utvalg av øl men helt forferdelige drinker. Vi bestilte tre forskjellige og alle smakte mildt sagt grusomt.
Takk for tilbakemeldingen men så utrolig trist å høre at dere ikke vær førnøyde med drinken.
Håper dere gir oss en sjanse til og si ifra hva dere liker så lover jeg dere får noe helt amazing drinker laget av våre flinke bartendere :)
Muligens Oslos beste utvalg av Whisky og Øl. Bartendere som kan faget sitt. Det er hit du går hvis kvalitet er viktigere enn kvantitet👍🏻.
Kjøpte meg en Frydenlund bayer og gledet meg til den. Dessverre ble det ingen god opplevelse. Bayeren ble servert med en liten skumtopp , men den forsvant like raskt som friskheten i ølet.Se bildet som er tatt 2 minutter etter servering. Det er så trist å betale nesten 100 kroner og så oppleve at ølen blir ødelagt av glass som er forurenset med fett!
Vakta nektet meg inngang, da jeg gikk med nissekostymet, og man var mindre full med bagasje. Før jeg rakk og gå inn så sa vakten den dårligste hvite løgnen i historien "bartenderen sa du måtte ta en lufterunde". Noe som er veldig rart da bartenderen ikke kan se min tilstand fea baren. Så vaktene ljuger
Hyggelig sted og stoppe. Se fotball eller bare snakke. Hyggelig betjening. God mat har de også. Kommer tilbake
Tusen takk for tilbakemeldingen din! :)
- Dr. Jekyll
Stort og koselig sted, flinke bartendere, bra utvalg og ordinære priser. Man kan både spille biljard eller sitte og kose seg i brun pub, eller danse.
Tusen takk for tilbakemeldingen din! :)
- Dr. Jekyll