Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et litt skjult toppsted”
Anmeldelse av Rodins Bistro & Bar

Rodins Bistro & Bar
Vurdert som nr. 253 av 1 556 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. august 2020

Det å spise på hoteller er jeg skeptisk til, likeledes det å velge 3 retter meny med vinpakke. Her på Karl Johan fant man dette stedet som gjorde min skepsis til skamme. Her i en hotellbakgård opplevde vi en flott 3 retter med nøye utvalgte viner. Ekstra flott er det når vi møter en engasjert kelner som til det ytterste kjenner både rettene og vinene og virkelig vet å dele kunnskap og sin flotte service med sine gjester. God mat, sjarmerende sted og ikke minst kunnskapsrik og serviceinnstilt kelner.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, kjelliStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (134)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 134 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget OK bar og restaurant ifm. Nordic/ Karl Johan hotell.
Nydelig og rimelig mat og drikke servert av svært hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ole1204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2020

Rodins Bistro & Bar er en litt gjemt perle i Oslo.Ligger i forbindelse med Comfort Karl Johan.Meget hyggelig betjening,i særdeles trivelige omgivelser.Må oppleves.

Dato for besøk: juni 2020
4  Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat til en meget god pris. Bra utvalg av gode viner,fint lokale og topp service Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, IngerElis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2019 via mobile enheter

Vi la vennejulebordet til denne plassen og julebuffeten var svært variert og god. Lokalet var i tillegg sentralt og hyggelig. Vi hadde en super kveld.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rodins Bistro & Bar, så også på

 

Har du vært i Rodins Bistro & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.