Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God påsmurt, bakevarer og kaffe, men møkkete!”
Anmeldelse av PUST

PUST
Vurdert som nr. 18 av 74 Kaffe og te i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 12
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Spiste deilig påsmurt vegetarisk sanwitch, nydelig fersk og saftig bringebærmuffins med perfekt steamet cafe au lait. Stedet er dog ikke tilstrekkelig rent etter min smak. De fleste overflater er støvete og møkkete. Både i kassen, på wc og Div andre overflater. Hadde satt pris på rent utstillingsglass inn til maten i det minste, og rene vinduer generelt. Derav 3 stjerner kun pga dårlig renhold, som lett kan gjøres noe med. Jeg krysser fingrene for det

Dato for besøk: september 2019
Takk, carfla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 33 anmeldelser

Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Elsker atmosfæren på pust. Alltid noen hyggelige folk i kassen, sykt fine omgivelser og ikke minst veldig digg mat!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, minabarane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018

Veldig hyggelig service, uansett om man skal ha seg lunsj eller en vanlig kaffe. Også fint sted å sitte!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, netto777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Veldig bra kafé. Ligger rett ved Majorstua. Kjøpte et nydelig rundstykke (svært grovt) med brie og Chorizo og hylleblomst juice. Koselig atmosfære

Dato for besøk: august 2018
Takk, Finloff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Anbefales!

Vi kjøpte frokost på PUST, 2 rundstykker med pålegg, 2 croissanter og én mokka og en sort kaffe. Kafféen hadde kunstutstilling av Therese H. Bentsen, veldig fin kunst.
Veldig god mat!

Litt dyrt, alt dette kostet 299kr.
Det eneste virkelig kritikkverdige var måten pålegget var plassert inni rundstykkene, på en side (utstillingssiden).

Dato for besøk: august 2018
Takk, JeninaRantalaE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på PUST, så også på

 

Har du vært i PUST? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din