“Anbefaler! ”

Prisklasse: USD 14 - USD 23
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og service! fikk en veldig hyggelig servitør som uknne tingene sine. Vi var seks stykker og bestilte selskapsmenyen, anbefales!

Takk, jansD2442YR

Anmeldt 13. desember 2018

Det var vårt første møte med Dim Sum by Taste of China, men det ga mersmak. Vi ble tatt vel i mot og fikk bord med en gang. Stedet har en rikholdig meny, som vi hadde sjekket på hjemmesiden deres og ville gjerne ha Dim Sum. Vi bestilte tre sorter med tre av hver sort, - og ble ikke skuffet. Dim Sum med scampi, svinekjøtt og farse i diverse "innpakninger" smakte utmerket. Bordet vi satt ved var litt lite, men maten kom i "etasje-esker", så det ble plass til alt! Vi ble mette og synes at prisene var absolutt overkommelige. På menyen står det også andre kinesiske retter, som vi gleder oss til å prøve neste gang.

Takk, Geir I
Anmeldt 21. november 2018

Menykartet ga ikke så god forklaring på innhold i de forskjellige rettene for oss som ikke går ofte etter dim sum. Vi måtte spørre servitrisen, noe som tydelig ikke var populært! Intet smil å se der.
Vi bestilte 4 ulike retter, og med vinglass, vannglass og pynt på et knøttlite bord var det med hjertet i halsen maten ble inntatt, stadig redd for at noe ville gå i gulvet.
Kommer neppe tilbake hit, selv om mat og pris var helt ok.

2  Takk, Ba G
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Dette var skikkelige gode dumplings og wontons. Bestilte 5 ulike retter og alle var fantastisk gode. Deilig konsistens og fantastiske smaker. God service og fint prisnivå. Anbefales på det varmeste.

Takk, ztig65
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig gode dumplings, alt vi fikk var veldig bra. God service og meget god pris. Absolutt verdt turen.

Takk, turkfener

Reisende som så på Dim Sum By Taste Of China, så også på

Har du vært i Dim Sum By Taste Of China? Del dine erfaringer!