Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lyst på dim sum”

Dim Sum By Taste Of China
Vurdert som nr. 89 av 1 595 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 29
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

På jakt etter god dim sum i Oslo på en lørdagskveld og fikk bord her. Koselig atmosfære, flotte ansatte, og god mat. Kommer tilbake og vet da mer om hva som passer sammen med hva.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, monsebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (266)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6670 av 266 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat
Og masse god dim sum
Passer for familie, par og business Lunch f eks
Får alltid bord spontant

Anbefales !

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, fruhinsch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig betjening. Litt rot ved ankomst til tross for at vi hadde bestilt bord. Vil spise dim sum her flere ganger.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, kariheleneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Ble superfornøyd med maten på dette stedet , selv om jeg i utgangspunktet ikke er så fan av dumplings.
Dette var utsøkt og smakte ordentlig godt , både wonton og dumplings . Hyggelig betjening og jeg gleder meg allerede til å komme tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2018

Herlig Dim Sum i 9 varianter, mat er god. Hyggelig betjening, store posjoner og bra priser. Beste Dim sum i Oslo.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 553matsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dim Sum By Taste Of China, så også på

 

Har du vært i Dim Sum By Taste Of China? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din