Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat - middelmådig service”

Dim Sum By Taste Of China
Vurdert som nr. 89 av 1 595 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 29
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. juli 2020

Hyggelig familiemiddag i fellesferien. Regntung tirsdag i Oslo. Gledet oss til Dim Sum middag og gikk for full sharing-meny. Ble stående å vente ved inngangen, selv om personalet så oss. Var opptatt med andre ting. Kvinnelig kelner med rosa hår, ga ikke mye av seg selv og var til tider uoppmerksom på våre behov. Ting tok lang tid.
Maten var veldig god. Typisk Kinesis Dim Sum av god kvalitet. Dumplings var gode. NOK 2.200,- for familie på 4 med middag og drikke. Da forventer man mye bedre service og oppmerksomhet. Driks: NULL.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Haugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (266)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 266 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020

Sykt god mat! Anbefaler sharing menyen, mye god og variert mat for pengene. Like god dessert som mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gurop482
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, flinke servitører. Bra beliggenhet. Prøvde frityr svin. Nydelig. Kona vegetarianer også fornøyd

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, kanin666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god matt og service. Veldig godt lydisolerte lokaler. Uansett hvor mange mennesker er det på restauranten er det lett å prate uten å skrike. Godt vin utvalg og flinke servitører.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Nydelig mat og god service hver gang. Dere skuffer aldri og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal dit

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Therese S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dim Sum By Taste Of China, så også på

 

Har du vært i Dim Sum By Taste Of China? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din