“Veldig hyggelig med god mat og gode vinanbefalinger men ganske støyete når det er fullt”

Dim Sum By Taste Of China
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. november 2023

God mat - god anbefalt vin - rettene kommer vel fort etter hverandre. Vi ønsket å bruke litt mer tid til å nyte maten. Maten smakte veldig bra.
Et lite hjertesukk: Veldig trangt mellom bordene som gjør at det blir vanskelig å føre en samtale - lydnivået blir veldig høyt. Tenk på det om det er mulig å flytte litt på bordene.

Dato for besøk: november 2023
Takk, terjestigk2022

Anmeldt 9. november 2023

Nok en gang middag hos Dim Sum by Taste of China. Deilig mat. Vi gikk for sharing menue. God og relativt rimelig priset vin. Hyggelig service. Jada, jeg kommer tilbake.

Takk, Erik L
Anmeldt 7. november 2023

Hyggelig betjening som ga god service og gode råd som sist vi var der, og maten stod absolutt til forventningen. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2023
Takk, dagomark
Anmeldt 31. oktober 2023

Vi valgte en sharing meny for 2 stk, det var i overkant mye mat. Men det vi spiste var helt fabelaktig godt. Meget god service og servitøren var flink med å fortelle hva vi fikk å spise.
Anbefales !!

Takk, jorn tore w
Anmeldt 15. oktober 2023

Utmerket valg for svært god asiatisk mat. Meny med godt utvalg, også vegetar. Rikelig med mat, både på forretter, middag og dessert.
Hyggelig og proff betjening.
Mitt andre besøk i oktober. Kommer garantert tilbake.

Takk, 647elisabeta

Reisende som så på Dim Sum By Taste Of China, så også på

Har du vært i Dim Sum By Taste Of China? Del dine erfaringer!