Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kan anbefales”
Anmeldelse av La Villa Restaurant

La Villa Restaurant
Vurdert som nr. 206 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 24
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: La Villa ligger sentralt i Oslos gamle bydel, Tøyengata og tilbyr spennende retter og drikke varer. Hos oss vil du finne en avslappende atmosfære. Menyen til La villa er inspirert at smakfulle mat retter fra Tyrkia og Italia.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi var 3 par som valgte La Villa for en middag en lørdag, heldigvis hadde vi bestilt. Alle var veldig godt fornøyd med maten, servicen var og veldig god. Kan anbefales

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 677sveinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 89 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2018

Ett av mange steder på Grønland i Oslo, men en perle når det gjelder mat.
Har spist der to ganger de siste dagene med familien + kolleger. Rimelig mat og høy standard. Anbefaler spesielt meze.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, GrandTour82734
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og må si de alltid leverer. God og variert mat/meny. Anbefaler spesielt biff her og kyllingspyd. Er masse mer på menyen som også frister men som jeg ikke har testet ut siden jeg vet hva jeg får når jeg bestiller det jeg normalt spiser.
Flott beliggenhet og hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Andre_Kristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

God mat og service gjør at man glemmer alle skrivefeilene i menyen. Store posjoner og god atmosfære.

Dato for besøk: august 2018
Takk, bodilbj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og utmerket service. Små barn er velkomne. Middels pris, men du er fornøyd når du går derfra.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Øyvind V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Villa Restaurant, så også på

 

Har du vært i La Villa Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.