Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Beste VR jeg har prøvd

Utrolig gøy, spilte laser tag, zombies og et skrekkhus. Prøvd VR i Sverige også men dette var tre... les mer

Anmeldt 1. mai 2024
Tourist48303149668
,
Oslo, Norge
Garantert verdt pengene

Har vært her noen ganger og synes de er veldig flinke. Hyggelig betjening, god forklaring... les mer

Anmeldt 27. april 2024
Svein Otto E
via mobile enheter
Les alle 548 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra kr 434,03
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
169 anmeldelser
fra kr 980,00
Mer informasjon
fra kr 1 500,00
Mer informasjon
fra kr 471,00
Mer informasjon
Anmeldelser (548)
Filtrer anmeldelser
548 resultater
Vurdering fra reisende
501
43
1
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
501
43
1
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
262267 av 548 anmeldelser
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Kjempemorsomme spill som passer både store og små. Gøy for både venner, par, kollegaer, familie etc! Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, Larshenriksen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VR_Games_Zone_Oslo, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Lars,
Tusen takk for anmeldelsen! :) Så bra at dere hadde det gøy! :)
Hilsen
VR Games Zone-team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Besøket var impulsivt bestemt og ingen av oss var helt sikre på hva dette var. Spillet var så gøy at vi brukte timen etterpå til kun å innse hva vi nettopp hadde gjort. Det ble en utrolig overraskelse - bare positiv!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, ingeborgnyhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TheEscapeGames, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018

Hei Ingeborg,
Tusen takk for anmeldelsen! Så gøy at dere likte spillet! :D Hjertelig velkommen tilbake! :)

Hilsen,
VR Games Zone Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018

Jeg dro hit nylig og hadde det kjempegøy! Jeg hadde aldri prøvd et VR-spill før så jeg kan ikke sammenligne med andre VR-spill, men dette stedet ga meg en fantastisk første opplevelse med det. Jeg og de 3 vennene jeg dro med lo og hadde det kjempegøy hele tiden, og jeg vil si spillet er for folk i alle aldre og både vennegrupper og familier hadde kost seg her. Personalet her var også veldig hyggelig, og hjelpsomme. Eneste kritikk er nok at tiden gikk altfor fort, haha! Gleder meg til å dra tilbake når de får mer spill.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Michelle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TheEscapeGames, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018

Hei Michelle,
Tusen takk for anmeldelsen! Så gøy at dere hadde en fantastisk opplevelse! :D Vi har nettopp lansert et nytt spill, og vi håper å se dere igjen! :D

Hilsen,
VR Games Zone Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Det som er ekstra kult med VR Games er at de har et av de sjeldne spillene som er gøy for både de som aldri har spilt VR eller videospill før, og de som har mange timer med det under beltet. Dro med tre venner og storkoste meg virkelig, det er virkelig en kjempekul opplevelse som er verdt turen selv om du har VR hjemme!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, ingvildhk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TheEscapeGames, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018

Hei Ingvild,
Tusen takk for anmeldelsen! :D

Hilsen,
VR Games Zone Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Hadde før dette besøket bare hørt om VR, og var spent på hva dette var. Ble utrolig overrasket , dette var virkelig moro. Løse oppgaver sammen underveis, for og nå et felles mål i andre enden. Vi løste dette på 36 minutter, og skulle ønske det varte mye lenger. Vi gleder oss til de får et nytt spill, da kommer vi tilbake. Supert at playmaster kunne gi oss hint underveis når vi stod bom fast.👍👍

Dato for opplevelse: september 2018
3  Takk, Stianhorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TheEscapeGames, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018

Hei Stian,
Tusen takk for anmeldelsen! Det var godt å høre at dere hadde et fint besøk! :) Vi har nettopp lansert et nytt spill, og vi håper å se dere igjen! :D

Hilsen,
VR Games Zone Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser