Vi storkoste oss og det var en kjempegøy opplevelse. Vi var et par og lillesøsteren til typen min... les mer
Veldig fin opplevelse med kjæresten! Hadde Ylva som game master og fikk top notch kundeservice av... les mer
Veldig artig. Ble litt svimmel .Det lønner seg å ha med ungdommene for å løse oppgavene . Anbefales.
Hei Christer,
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er kjempeglade for at dere hadde en artig opplevelse :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
VR Games Zone-team
Veldig bra organisert. God VR kvalitet og hyggelige verter. Takk til Kristian for god og hyggelig hjelp.
Hei Johan,
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er kjempeglade for at dere er fornøyd med opplevelsen! :) Hjertelig velkommen tilbake! Vi gleder oss masse til å ta dere imot igjen! :D
VR Games Zone-team
Dette var fantastisk morsomt! Både for far, og sønn. Grundig opplæring, og en kjempegod service av Vilde. Vi skal tilbake flere ganger!
Hei Richard,
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er kjempeglade for at dere hadde en morsom familieopplevelse! :D Hjertelig velkommen tilbake! :D Vi gleder oss masse til å ta dere imot igjen! :D
VR Games Zone-team
Kjempe hyggelige ekspeditører og fint lokale.
Varigheten på spillene kunne vært litt lenger mtp pris, men alt i alt var opplevelsen veldig fin.
For de som ikke har VR set hjemme fra før, så er dette en kjempe fin mulighet å teste ut det siste nye!
Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er kjempeglade for at dere hadde en morsom opplevelse! :D Hjertelig velkommen tilbake! :D Vi gleder oss masse til å ta dere imot igjen! :D
VR Games Zone-team
Morsom opplevelse med vennegjengen! Synnøve ga oss gode instruksjoner, så vi kom fort i gang og hadde det gøy
Hei Jesper,
Tusen takk for en fin anmeldese! Vi er kjempeglade for at dere hadde en morsom opplevelse! :D Hjertelig velkommen tilbake! :D Vi gleder oss masse til å ta dere imot igjen! :D
VR Games Zone-team
Hadde en utrolig morsom kveld i Arrow rommet. Både yngste på 8 og eldste for 35 hadde det like gøy. Synnøve guidet oss gjennom spillet, og servicen var veldig god! Vi kommer gjerne tilbake
Hei,
Tusen takk for en fin anmeldese! Vi er kjempeglade for at dere koste dere med Arrow! :D Hjertelig velkommen tilbake! :D Vi gleder oss masse til å ta dere imot igjen! :D