Vanvittig artig, noe for alle

Vanvittig gøy, og tiden gikk kjempe fort. Fikk god gjennomgang av Game Master. Vi var 9 stykker og... les mer

Anmeldt 4 uker siden
778beated
Gøy og engasjerende for vokse

Første gang vi gjorde dette. 2 vokse som prøvde en ny type date. Spilte escaperoom. Kjempe gøy og... les mer

Anmeldt 21. august 2024
Christian L
Oslo, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Vi storkoste oss og det var en kjempegøy opplevelse. Vi var et par og lillesøsteren til typen min, og vet at hun (11 år) syns det var veldig gøy. Kommer gjerne igjen. Snorre, vår gamemaster, var kjempe hyggelig og gjorde det til en gøy og flott opplevelse. Gleder oss til neste gang!

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Suzzzzzzy110876544
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2022

Mvh Oss i VR Games Zone💜

Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse med kjæresten! Hadde Ylva som game master og fikk top notch kundeservice av hun fra start til slutt. Anbefaler virkelig dette for noen som vil prøve noe både utfordrende og gøy ☺️

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, Louisefjeld
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2022

Mvh Oss i VR Games Zone💜

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

hadde en sykt kos opplevelse!! bra spill og sykt imponerende utstyr! også veldig bra managers, Malin og Ylva<3 anbefales 100% :P

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, BLuesyy
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Tusen hjertelig takk for den herlige tilbakemeldingen 🤩 Vi er så glade for at dere var så fornøyd med spillopplevelsen! Masse velkommen tilbake! 👾 Mvh Oss i VR Games Zone💜

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Veldig søt og flink hun som jobbet der (Louise). Flink til å fikse utstyret når ting gikk skeis. 10/10

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, 256annikenm
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2022

Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh
Oss i VR Games Zone💜

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Bra opplevelse! Bra service! Kristian var flink gamemaster. Bra utstyr og kule baner! Veldig fornøyd og kommer helt sikkert tilbake

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Larssundby