Vanvittig gøy, og tiden gikk kjempe fort. Fikk god gjennomgang av Game Master. Vi var 9 stykker og... les mer
Første gang vi gjorde dette. 2 vokse som prøvde en ny type date. Spilte escaperoom. Kjempe gøy og... les mer
Kjekk aktivitet.
Gikk inn i "scary house" sammen med dama.
Super spennende.
Hadde Ylva som gamemaster som gjorde en veldig god jobb
Tusen hjertelig takk for den herlige tilbakemeldingen 🤩 Vi er så glade for at dere var så fornøyd med spillopplevelsen! Masse velkommen tilbake! 👾 Mvh Oss i VR Games Zone💜
Vi storkoste oss og det var en kjempegøy opplevelse. Vi var et par og lillesøsteren til typen min, og vet at hun (11 år) syns det var veldig gøy. Kommer gjerne igjen. Snorre, vår gamemaster, var kjempe hyggelig og gjorde det til en gøy og flott opplevelse. Gleder oss til neste gang!
Mvh Oss i VR Games Zone💜
Veldig fin opplevelse med kjæresten! Hadde Ylva som game master og fikk top notch kundeservice av hun fra start til slutt. Anbefaler virkelig dette for noen som vil prøve noe både utfordrende og gøy ☺️
Mvh Oss i VR Games Zone💜
hadde en sykt kos opplevelse!! bra spill og sykt imponerende utstyr! også veldig bra managers, Malin og Ylva<3 anbefales 100% :P
Veldig søt og flink hun som jobbet der (Louise). Flink til å fikse utstyret når ting gikk skeis. 10/10
Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh
Oss i VR Games Zone💜
Bra opplevelse! Bra service! Kristian var flink gamemaster. Bra utstyr og kule baner! Veldig fornøyd og kommer helt sikkert tilbake
Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh