Vanvittig gøy, og tiden gikk kjempe fort. Fikk god gjennomgang av Game Master. Vi var 9 stykker og... les mer
Første gang vi gjorde dette. 2 vokse som prøvde en ny type date. Spilte escaperoom. Kjempe gøy og... les mer
Bra VR og god grafikk. Gøy spill, vi spilte arrows. Fikk også spilt litt PlayStation. Snorre var en god vert!
Tusen hjertelig takk for den herlige tilbakemeldingen 🤩 Vi er så glade for at dere var så fornøyd med spillopplevelsen! Masse velkommen tilbake! 👾 Mvh Oss i VR Games Zone💜
Sjukt flott opplevelse. Veldig gøy, kommer tilbake helt klart. Anbefales til alle som liker spill og morro. Louise som var vår game-master var utrolig flink også.
Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh
Oss i VR Games Zone💜
Veldig kjekk kveld med venner! Vi gikk for skrekkspillet, det var stor suksess! I tillegg fikk vi kjempe god service fra Louise :) kan anbefale var games, men husk å gå i lette klær da det kan bli varmt
Thank you so much for your kind review! We are so happy you had a great experience with us 🤩
You are very welcome to come back any time! 👾
Best regards VR Games Zone 💜
Veldig gøy å spille (det var Huxley's Adventure vi prøvde). Louise var også utrolig hyggelig og hjelpsom. Anbefales!
Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh
Oss i VR Games Zone💜
Kjempegøy opplevelse. Spilte Huxley Adventure med venner, hvor vi skulle løse div. oppgaver. Anbefales!
Veldig morsomt og bra opplevelse!
Gamemaster Louise var veldig flink til å forklare og lære oss hvordan vi skal spille