Veldig morsom opplevelse! Fikk i bursdagsgave og det var midt i blinken. Morten som var vår... les mer
Hadde en flott opplevelse og Morten som veileder. Super familieopplevelse som trygt kan... les mer
Snorre og Marius var eksepsjonelle! Kjempe gøy og mye mer interssant og morsomt enn jeg trodde, superbra. Det var gøyalt
Mvh Oss i VR Games Zone💜
Topp sted å ha bursdag. 20 % avslag fikk vi også fra Snorre. Veldig gøy å spille!! Vi kunne ta med mat 8g spise etterpå.
Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh
Oss i VR Games Zone💜
Malin var kjempe hyggelig! Skummelt spill, men d var gøy. Skulle ønske d varte litt lengere, og at man kanskje kunne prøvd flere spill om gangen.
Masse velkommen tilbake! 👾
Mvh
Oss i VR Games Zone💜
Vi var fem stykker (fra 17 til 53 år) som gjorde space mission. Det var vanskelig i starten men etterhvert som vi fikk hjelp og lærte mer ble det veldig gøy. Snorre ledet gruppa vår, han var veldig hjelpsom og hyggelig.
Tusen hjertelig takk for den herlige tilbakemeldingen 🤩 Vi er så glade for at dere var så fornøyd med spillopplevelsen! Masse velkommen tilbake! 👾 Mvh Oss i VR Games Zone💜
Mathias ga oss en god beskrivelse av hvordan spillet var, samt bygget opp god stemning i før vi skulle gå inn i det mye universet. Hedda ga oss god hjelp da hun så at vi trengte litt veiledning underveis i spillet, jeg kunne ikke bedt om en bedre opplevelse.
Kommer garantert til å komme tilbake!
Utrolig morsomt, fikk også god veiledning og hjelp av Snorre. Vi var veldig fornøyde med hele opplevelsen.