Vanvittig artig, noe for alle

Vanvittig gøy, og tiden gikk kjempe fort. Fikk god gjennomgang av Game Master. Vi var 9 stykker og... les mer

Anmeldt 3 uker siden
778beated
Gøy og engasjerende for vokse

Første gang vi gjorde dette. 2 vokse som prøvde en ny type date. Spilte escaperoom. Kjempe gøy og... les mer

Anmeldt 21. august 2024
Christian L
Oslo, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 28. mars 2023 via mobile enheter

Super opplevelse. Flinke spilmastere (Mathias og Lucia). Som førstegangs vr spiller så var dette en veldig positivt opplevelse.

Takk, Gricar44
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2023

Tusen hjertelig takk for den herlige tilbakemeldingen 🤩 Vi er så glade for at dere var så fornøyd med spillopplevelsen! Masse velkommen tilbake! 👾 Mvh Oss i VR Games Zone💙

Anmeldt 24. mars 2023 via mobile enheter

Genialt om man vil prøve seg på VR-spill for første gang. Vi syntes kanskje utfordringene i spillet var litt enkle - til og med på hard mode, men vi hadde det kjekt. Anbefales! 👌🏻😊

Takk, espenliiind

Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Veldig artig og spennende😍 Kommer definitivt igjen! Vi spilte Sanctum og det var veldig gøy og bra!⭐️ Tips: Ikke spill i strikkegenser🥵

Takk, 34marter
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2023

Thank you so much for your kind review! We are so happy you had a great experience with us 🤩 You are very welcome to come back any time! 👾 Best regards VR Games Zone💙

Anmeldt 3. mars 2023

Spilte Huxley Adventure med to personer. Var gøy og vi er super fornøyde med hele opplevelsen. Spillmasteren vår var Leo, som var veldig flink! Anbefaler det videre og vi kommer nok tilbake😁

Takk, Benedictearsjo
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2023

Anmeldt 24. februar 2023 via mobile enheter

Morsomt og gjennomført opplegg. Vår vert Leo ga oss en god anbefaling på spill før vi starter og trygget oss gjennom hele spillet. Anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, vegardo772
TEAM_VR_GAMES_ZONE, Leder  på VR Games Zone, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2023