Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MMMM!”
Anmeldelse av Prinsdal Sushi Wok

Prinsdal Sushi Wok
Vurdert som nr. 489 av 1 571 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Se vår store sushi-meny og våre herlige varmretter.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Se vår store sushi-meny og våre herlige varmretter.
Anmeldt 16. januar 2019

Kjempegode sushi, jeg visste ikke at det var sushi-kjøkken her så det var helt tilfeldig at jeg var innom da jeg var å handlet på KIWI. Tok med meg et brett sushi hjem, ferskt og nylaget og kjempegodt!!!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 23 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Har bestilt herfra mange mange ganger og synes at de lager veldig god sushi. Varm rettene er også ganske god. Brukes det frossen grønnsaker eller ferske i varm maten ?

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, Ronny K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Ender alltid opp med å bestille herifra da det er billig og god sushi. Snille og hyggelige ansatte som gir god service. Variert meny, med noe til enhver smak. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, SanAliEn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2018 via mobile enheter

Liker både Maki og kinamat rettene. Jeg er svak for Spicy Tuna maki. Ok priser, rask tilbereding og god mat.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 328larse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mai 2018 via mobile enheter

Rask betjening , hyggelige ansatte , bra utvalg, god mat og fin pris. Min faste sushi take away. Tempura maki med avokado er digg. Liker også at de har hel friterte makiruller. Anbefales :-)

Dato for besøk: mai 2018
Takk, ma10nk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Prinsdal Sushi Wok, så også på

 

Har du vært i Prinsdal Sushi Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.