Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra service i jule tiden!”
Anmeldelse av Gamle Raadhus Restaurant

Gamle Raadhus Restaurant
Vurdert som nr. 112 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. november 2018

Gamle Raadhus klarer å opprettholde en bra service selv om stedet som vanlig er helt fullt med julemiddags gjester.
Pinnekjøttet var bra og kommer to ganger ,men noen savnet juletallerken på menyen.
Kelnerne snakket kun engelsk ,men dette er mer regel enn unntak i Oslo for tiden.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, akristof85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 240 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Jeg har vært på mange julebord opp gjennom årene, hvor Gamle Raadhus jevnt over har vært det beste lutefiskstedet i Oslo.
Ikveld var intet unntak. Vi var åtte til bords. Ingen hadde noe å klage over. Fisken løsnet i flak og var perfekt, både i første og andre omgang. For alle. Lutefisksesongen i Oslo er tidvis blitt fabrikk mange steder, hvor alt går litt for fort. Betjeningen i kveld greide å balansere det.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bjornhaugan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Appetittvekker på huset, kunnskapsrik og oppmetksom kelner, utsøkt mat med norske råvarer delikat presentert. Hvorfor hadde vi ikke vært het før, og hvorfor så tomt i lokalet? Vi opplevde å få valuta for pengene og gode smakfulle opplevelser med gode overradkelser i alle rettene.

Start lørdagen med lørdagsopera i Musikk og scenehuset i etagen over og lag en fantastisk helaften?! Ikke hver lørdag, men mange muligheter.

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, Konferansedeltager52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2018 via mobile enheter

Litt usikker på om jeg skal skrive om dette steder. Er i Oslo hver uke og har vært innom her de 4 siste ukene fantastisk mat og er kjempefin bakhage hvor jeg har spist. Hyggelige kelnere og jeg kommer hit igjen

Dato for besøk: mai 2018
Takk, knutmorland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe som bestilte 7-retters middag med vinpakke. Rettene vi fikk servert var veldig gode, men kanskje i minste laget med tanke på at man faktisk også skal kunne bli mett etter maten. Vinpakken var ikke så imponerende, når man betaler 750 kr. for fem glass vin forventes det at man faktisk får fem glass, og ikke bare topper opp glasset med samme vin. Servitøren var heller ikke spesielt opptatt av å fortelle om hverken mat eller vin, vi måtte faktisk spørre hva som ble servert. Ellers var lokalet kjempefint, men man sitter igjen med følelsen av å ikke få helt valuta for pengene. En kaffe etter slike dyre måltider burde være selvsagt, men den måtte vi betale ekstra for. Litt skuffende totalinntrykk.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Svein737
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gamle Raadhus Restaurant, så også på

 

Har du vært i Gamle Raadhus Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din