“Årets lutefisk middag.”

God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Juleavslutning med regionsutvalget i Lederne. Vi fikk et bord i rom som antageligvis kun brukes i julerushet. Så atmosfæren var ikke den beste. Men med hyggelig folk rundt seg, så er mye gjort.
Jeg bestilte lutefisk med diverse tilbehør.
Maten var veldig god. Det er streng tatt det viktigste.

Takk, Dag S

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Det er fjerde året vi besøker Oslo Gamle Raadhus restaurant for å spise lutefisk før jul. Og det blir den siste. I år kom vi litt etter bordsettingstiden til låst dør. Lokalene var kalde, tallerkenen lunkne. Dette gjorde at maten fort ble kald og der trekker oss ned til to stjerner på anmeldelsen. Stemningen blir ganske annerledes når du fryser. God lutefisk, god service, men allikevel velger vi et annet sted neste år.

3  Takk, Solhav
Anmeldt 14. desember 2018

Et sted med sjel og god atmosfære som har nydelig mat og drikkevarer i alle kategorier. Servicen er på topp selv om det er fullt med gjester. Prisene er i det øvre sjiktet, men det er et sted hvor man skal kose seg og nyte kvelden.

Takk, GeirAK
Anmeldt 3. desember 2018

Vi var tretten kolleger som for fjortende år på rad hadde lutefisksamling på Gamle Raadhus fredag 23. november.Maten var ypperlig, servitørene løp som piska skinn, men var klart for få. Derfor ble serveringen noe sendrektig, og med et par små glipp.. Men når servitørene er blide og tydelig gjør sitt beste, er det ingen som klager.

Avslutningen var derimot skremmende. Restaurantsjefen ankom og skjelte oss ut etter noter for å forsinke neste bordsetning. "Pell dere ut!" var ett mange utsagn.. Alle i selskapet var på plass utenfor i den lange køen fem minutter før bordet var reservert, og en misforståelse angående regningen ble raskt oppklart. Deretter fikk vi altså bakoversveis,og flere ble skremt av utskjellingen.som foregikk med høy og rasende stemme.

Ingen i vårt selskap, der alle var pensjonister, den eldste nitti år, har noensinne opplevd maken til oppførsel fra en ansvarlig restaurantansatt. Det blir altså ikke femtende gang neste år. Vi finner et annet sted. Kan også nevne at epost med en utførlig klage ble sendt restauranten umiddelbart, men uten at de har giddet å svare.

Hilsen Trond

4  Takk, OSLO0971
Anmeldt 19. november 2018

Gamle Raadhus klarer å opprettholde en bra service selv om stedet som vanlig er helt fullt med julemiddags gjester.
Pinnekjøttet var bra og kommer to ganger ,men noen savnet juletallerken på menyen.
Kelnerne snakket kun engelsk ,men dette er mer regel enn unntak i Oslo for tiden.

1  Takk, akristof85

Reisende som så på Gamle Raadhus Restaurant, så også på

Har du vært i Gamle Raadhus Restaurant? Del dine erfaringer!