“Avslappende, og samtidig høytidelig”
Anmeldelse av Gamle Raadhus Restaurant

Gamle Raadhus Restaurant
Vurdert som nr. 197 av 2 119 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Avslappende, og samtidig høytidelig og ærverdig. Kalven var god, men litt salt. Desserten var nydelig. Fikk uventet forrett uten ekstra kostnader. Nydelig lysing.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, stinegrl

Anmeldt 19. september 2020

I savn av et Covid lukket Frankrike ble jeg som en erstatning invitert av venner til denne Franske matopplevelsen. Dette ble en meget positiv opplevelse av fantastiske viner og sjelden god mat. Vi fikk blant andre gode retter den beste fiskeretten jeg noensinne har spist, bakt lysing med primører og kraft. Hurra for kjøkkenet og vinvalget innlagt med gode fortellinger om vinen.
Forsett med dette!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, FrequentFlier377602
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Uteserveringen i bakhagen er en skjult perle på sommeren. Vi booket bord en fredag etter jobb, det fyltes raskt opp med gjester, både yngre og eldre. Vi bestilte en deilig blåskjell rett som også var en skjult spicy Thaisuppe, stor porsjon selv om den heter forrett. Hovedrett ble stekt makrell og den anbefales og var også meget god. Ok priser og meget godt utvalg av viner. 2 flinke unge menn underholdt med sang og gitar og hadde et fantastisk repertoar av Beatles og Simon & Garfunkel låter, meget bra ! Men hva med å utvide til også litt mer moderne musikk som feks Ed Sheeran ? Vi kommer garantert tilbake !

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Anmeldt 2. mars 2020

Meget hyggelige lokaler. pent oppdekket med hvite duker og tøyservietter.
Vi ble godt mottatt av en hyggelig servitør.
Skreien var hetlt topp. Et lite hint til servitøren - når kjøkkenet har lagt opp et nydelig serveringsfat, så enten vis det frem for gjestene, eller flytt serveringsbordet bort til spisebordet og legg opp fisken så gjestenee ser det. Det å legge opp fisken borte i en krok og så servere oss på tellerken, er ikke noen honør til arbeidet på kjøkkenet. Da blir dere som servitører også mer transportarbeidere. Det ggjorde at jeg ikke skåret dere til ypperlig

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Victor R
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Dette er den beste plassen å gå ut før jul. Ikke for fullstappet med bord, topp betjening og helt perfekt tilberedt mat. Litt dyrt, men verdt det!
Takk for at dere ikke fyller opp restauranten med ekstra bord!

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, OddvarDVII

Reisende som så på Gamle Raadhus Restaurant, så også på

Har du vært i Gamle Raadhus Restaurant? Del dine erfaringer!