“Lunsj på Engebret”
Anmeldelse av Engebret Café

Engebret Café
Kjøkken: Delikatesseforretning, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Store grupper, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Vi ønsker velkommen til et hyggelig måltid i sjarmerende lokaler som oser av tradisjon og historie. 1800-tallets frodige teaterliv på Bankplassen skapte behov for en trivelig kafé for skuespillere og andre. Engebret ble en viktig møteplass for skuespillere, politikere og kunstnere, noe som den også er i dag. Både Ibsen, Grieg, Bjørnstjerne Bjørnson, Hamsun, Edvard Munch og mange fler hadde sine faste bord hos oss. 157 år etter er Engebret Cafés popularitet like stor.
Anmeldt 14. september 2020

Tartaren deres er den beste i Oslo, hvertfall av de jeg har prøvd. Jeg er ikke noe kakemenneske, så jeg spurte om de kunne lage et ostefat, selv om det ikke er på menyen på denne tiden. Det fikset de.

Irish også var perfekt, laget fra scratch. Rett og slett strålende fornøyd med alt.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, malacay66

Anmeldt 4. juli 2020

Middag fredag den 3,juli hos Cafe Engebret. Topp Stekt kongekrabbe og geiterømme-royal til forrett. Hovedrett hadde jeg en Okse indrefilét med margsaus, Den var ok men litt i kaldeste laget. Hadde sett at hovedretten ikke kom før jeg var ferdig med forretten. Til dessert hadde jeg en karamelpudding. Ok service fra personale

Takk, Vidar J
Anmeldt 12. februar 2020

Hyggelig fra man kommer inn døren! Morsomme lokaler, glade ansatte (tydelig at de trives på jobben) og nydelig mat. Vi spiste skrei, bordkavaleren fikk servering 3 ganger!!
Gleder oss til neste gang!

2  Takk, Krohnish
Anmeldt 10. februar 2020

Vi hadde gledet oss til å spise på Engebret og ble litt skuffet allerede ved ankomsten da det ikke var en hovmester til å ta i mot, men en lang kø av gjester som skulle levere/hente jakker. Omsider fikk vi et bord, menyer og bestilte maten. Vinlisten måtte vi etterlyse 2 ganger og vi fikk vinen såvidt før maten ble servert. Boknatorsken smakte godt, men litt "pregløs" i forhold de gangene vi har spist den før. Lokalet er veldig hyggelig, mange gjester og hyggelig stemning, men kelnere rekker ikke å følge opp bordene. De virket stresset og dermed klarer de ikke å gi den gode servicen en forventer på et såpass dyrt sted.

1  Takk, winedine1
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Vi dro til Engebret Cafe for å spise skrei med lever og rogn. Var 6 stk. 3 spiste skrei, 2 spiste hjorteplomme og 1-spiste klippfisk. Som vanlig var det ypperlig kvalitet på middag.
Desserten var trollkrem med lakris is , kjempegodt.
Hyggelig betjening og atmosfære . Kommer tilbake.

2  Takk, JanAasnes

Reisende som så på Engebret Café, så også på

Har du vært i Engebret Café? Del dine erfaringer!