Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En uforglemmelige aften”
Anmeldelse av Feinschmecker

Feinschmecker
Vurdert som nr. 57 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 90 - USD 90
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Spisestedet Feinschmecker har i mange år vært en av Oslos beste restauranter, og har 1 stjerne i den prestisjetunge Michelinguiden. I koselige, intime lokaler på Frogner får du servert mat av ypperste klasse og vinlisten er imponerende. I tillegg til à la carte-menyen, komponeres det hver dag en 5-retters meny av dagens/sesongens råvarer. Nye gjester overraskes av åpenheten som møter dem. Restauranten har en lav terskel det er lett å komme innenfor dørene. Folk i strøket skal kunne komme innom for et glass vin. Chambre séparée til 20 personer. Sommerstengt primo juli - primo august.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Servicen fra personalet, den nydelige maten og den deilige vinen på Feinschmecker gjorde dette til en uforglemmelig aften.

Kan anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: november 2018
Takk, iFers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 195 anmeldelser

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, og hyggelig betjening.., gledet meg til neste gang jeg får muligheten til en slik kulinarisk opplevelse ..

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 141runef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2018

Vi ble veldig godt tatt i mot, og vi kunne velge mellom flere bord. Utmerket service gjennom hele kvelden, - svært oppmerksom og veldig flinke til å informere om hva måltidene besto av. Pent interiør. Nydelige presenterte retter som var velsmakende, - spesielt kongekrabben til forrett var en veldig bra. Denne middagen gav absolutt mersmak!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Dette ble en kveld å huske. Første tre retter ble tilberedt av Lars Erik Underthun selv mens vi bivånet det hele i eget lokale i underetasjen. Med viner som passet utmerket. Avslappet stemning og gode forklaringer. Krabbe, kamskjell og kveite.

Deretter trakk vi opp i selve restauranten for de neste rettene, lam, ost og pinneis!

Topp service og mat, kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, reisefan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss veldig til å spise på Feinschmecker i anledning min 35 års dag. Dette var egentlig en skuffelse dessverre. Vi valgte en 4 retters middag, og pga de var tom for Perlehøne, så kunne vi velge hvilken som helst annen rett. Da gikk vi for and ( som vi liker veldig godt ) , men svoren var ikke crispi som den skal. Kongekrabben som forrett hadde jeg like store forventninger til, men det var ganske smakløst. Alt i alt, så hadde jeg forventet mer av denne resturanten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, ankto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Feinschmecker, så også på

 

Har du vært i Feinschmecker? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.