Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og smakfullt ”
Anmeldelse av hos Thea

hos Thea
Vurdert som nr. 4 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Spiste en seksretter, hvor tre retter var helt strålende og tre som ikke ble våres favoritt. Gode viner som ble servert til. Utrolig hyggelig sted og bra service.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, idakristineb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 292)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 1 292 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Vi vil ikke gi full pott til alle rettene på 6-retters menyen, men ble mette og fornøyde og hadde en veldig hyggelig kveld.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, annestineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Helt middels mat. Rypebryst med lang fjær ,var tørt, lunket og en tanke harsk smak. Fikk ny hovedrett God service.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 502stenv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Nå har jeg vært på denne restauranten 3 ganger og det er virkelig min favoritt restaurant! Servicen er så fantastisk, vinene så god, maten utsøkt og stemningen så intim og koselig! Jeg kommer garantert tilbake her neste gang jeg er i Oslo! Ingen over ingen ved siden av!
Flinke folk!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 242theas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Fikk servert en flott 5 retters middag som startet med litt fingermat når vi kom. Utrolig god mat, kunstnerisk utformet og servert med dyktige og hyggelige servitører. Hit kommer jeg gjerne igjen for å feire spesielle anledninger!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frode H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på hos Thea, så også på

 

Har du vært i hos Thea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din