Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“140 års presang med givere.”
Anmeldelse av hos Thea

hos Thea
Vurdert som nr. 4 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Fra du kommer inn i lokalet føler du at dette blir en super kveld. Blir tatt i mot av en hyggelig og som vanlig, svensk servitør. Brød og vann er på bordet i løpet av ett minutt. Noen går for kokkens meny og noen for fiskemeny. Vinpakker flott avstemt med mat og tilbehør. God stemning i meget hyggelige omgivelser. Gode og mette etter flotte smaksopplevelser kommer vi gjerne igjen. Kanskje blir vi stamgjester.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, braola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 299)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 1 299 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

Ønsket meg hit i flere år. Endelig klaffet. Strålende opplevelse fra vi kom inn døren intimt lokale - behagelig personale. Valgte 6 retter med vinpakke. . Alt stod mot forventning - eier var bortom - ekstra rødvins glass til hovedrett. Og dessert av en annen verden - småretter. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, evehaugs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk Sergio! Utsøkt mat, vidunderlig stemning, fantastisk service og en fin fin vinpakke. Dette ble en kveld som vi sent vil glemme!!! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 388benmariusl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk liten perle, skjønner godt at denne ligger høyt på tripadvisor. Alt stemte, mat, vin, service og timing. Anbefaler 6 retter sjømat med vinpakke. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SkierBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha vært stengt i 2 mnd pga Corona benyttet vi første anledning til å besøke Sergio og staben hans.Og konklusjonen er klar; minst like god som før nedstengningen.En usedvanlig vellykket redesign av lokalet pga kravet til avstand ødela ikke stemning og miljø.Service som alltid på topp.Maten var en nytelse fra første til siste rett.Herlig!!!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Bjornen54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på hos Thea, så også på

 

Har du vært i hos Thea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din