Nydelig smakfull mat. Dette var en uforglemmelig opplevelse.
Servicen var det heller ikke noe å utsette på
Nydelig smakfull mat. Dette var en uforglemmelig opplevelse.
Servicen var det heller ikke noe å utsette på
40–44 av 1 345 anmeldelser
Fra du kommer inn i lokalet føler du at dette blir en super kveld. Blir tatt i mot av en hyggelig og som vanlig, svensk servitør. Brød og vann er på bordet i løpet av ett minutt. Noen går for kokkens meny og noen for fiskemeny. Vinpakker flott avstemt med mat og tilbehør. God stemning i meget hyggelige omgivelser. Gode og mette etter flotte smaksopplevelser kommer vi gjerne igjen. Kanskje blir vi stamgjester.
Ønsket meg hit i flere år. Endelig klaffet. Strålende opplevelse fra vi kom inn døren intimt lokale - behagelig personale. Valgte 6 retter med vinpakke. . Alt stod mot forventning - eier var bortom - ekstra rødvins glass til hovedrett. Og dessert av en annen verden - småretter. Anbefales på det sterkeste
Tusen takk Sergio! Utsøkt mat, vidunderlig stemning, fantastisk service og en fin fin vinpakke. Dette ble en kveld som vi sent vil glemme!!! Vi kommer tilbake
Fantastisk liten perle, skjønner godt at denne ligger høyt på tripadvisor. Alt stemte, mat, vin, service og timing. Anbefaler 6 retter sjømat med vinpakke. Kommer garantert tilbake.