Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortsatt fantastisk ”
Anmeldelse av hos Thea

hos Thea
Vurdert som nr. 4 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Vi har vært her 5 år på rad for å feire jubileumet vårt og det er fortsatt like flott og hyggelig. Servicen er fantastisk og maten smaker svært godt. Vi gikk for kokkens 6-retters meny med vinpakke. Gresskarsuppe, salat med beter, vakel og foie gras, indrefilet av hjort, ostetallerken og sabajon. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 354tingh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 298)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 298 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Nydelig smakfull mat. Dette var en uforglemmelig opplevelse.
Servicen var det heller ikke noe å utsette på

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, trudeholmgreenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Fra du kommer inn i lokalet føler du at dette blir en super kveld. Blir tatt i mot av en hyggelig og som vanlig, svensk servitør. Brød og vann er på bordet i løpet av ett minutt. Noen går for kokkens meny og noen for fiskemeny. Vinpakker flott avstemt med mat og tilbehør. God stemning i meget hyggelige omgivelser. Gode og mette etter flotte smaksopplevelser kommer vi gjerne igjen. Kanskje blir vi stamgjester.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, braola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Ønsket meg hit i flere år. Endelig klaffet. Strålende opplevelse fra vi kom inn døren intimt lokale - behagelig personale. Valgte 6 retter med vinpakke. . Alt stod mot forventning - eier var bortom - ekstra rødvins glass til hovedrett. Og dessert av en annen verden - småretter. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, evehaugs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk Sergio! Utsøkt mat, vidunderlig stemning, fantastisk service og en fin fin vinpakke. Dette ble en kveld som vi sent vil glemme!!! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 388benmariusl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på hos Thea, så også på

 

Har du vært i hos Thea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din