Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Yummy house leverer!”
Anmeldelse av Yummy HOUSE

Yummy HOUSE
Få mat levert
Vurdert som nr. 433 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2020

Lørdag i august. Rolig stemning, men hyggelig på Yummy House på Majorstuen. Nydelig mat og oppmerksom og hyggelig betjening. Scampi Sichuan og nydelig svinekjøtt. Vinene er hyggelig priset.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, olavoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 44 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020

Utrolig deilig kinesisk mat levert på døra. Innbakt svin i sur/sør-saus var akkurat så god som jeg håpet og det friterte kjøttet kom i egen boks med grønnsaker/saus ved siden av. Sprø, ferske grønnsaker, en saus som balanserte søtt og syrlig perfekt og som i tillegg hadde et lite sting av chili (?) og som smakte tomat. Det var supert. Gode, sprø vårruller var også deilig, selv om de kanskje smakte litt for mye av frityrfett. Også en pot med shizuan-pepper var velsmakende, risen var fersk og nykokt og leveringen kom i løpet av femti minutter.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tor W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Helt OK mat, men litt skuffet over at man ikke kunne få stekt ris uten å kjøpe det ekstra til 180kr. Servicen var dårlige og vi måtte vente lenge før vi fikk maten. Var heldigvis ved godt lag, så kvelden ble ikke ødelagt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, anderssol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2020

Prisen på porsjonene er god for å være i Oslo. Maten var gjennomgående god. Jeg har vært her gjentatte ganger og syntes det kan være litt variasjon på betjeningen, men dette er et stede med mange valgmuligheter på kartet og rask servering, så i alt et vert et besøk.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Maura Constanze L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Veldig god mat. Hyggelig stab og greie priser. Kommer garantert tilbake. Kan anbefales. Lokalet er hyggelig og ser nytt ut

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, torunnf504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yummy HOUSE, så også på

 

Har du vært i Yummy HOUSE? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din