Beste og rimeligste indiske restauranten i Oslo. Ikke for mange retter og veldig høy kvalitet på rettene.
33–37 av 149 anmeldelser
Hele familien var samlet til lørdagsmiddag på denne flotte restauranten. Kelnerne var veldig oppmerksomme; fylte vann uoppfordret i glassene og papadum og mintsaus var gratis. Forretten var flott dandert og smakte fortreffelig sammen med ulike sauser/dipper. Hovedrett og nanbrød smeltet på tungen og smakene var nydelige. Betjening og service var helt topp. Absolutt beste indiske opplevelse i vårt land . Vi hadde alle ulike retter hvor smakene var perfekt balansert med krydder og smak.
Oslo’s beste indiske restaurant! Uten tvil! Deilig mat med riktig indisk krydder. Masse frukt og grønt sammen med tandoori-rettene, er et ekstra pluss her på dette stedet. En familiedrevet restaurant med utrolig hyggelige mennesker. Vi gleder oss alltid til å spise der.
Kanskje den aller beste indiske maten jeg har spist i Oslo, og det til en veldig hyggelig pris, både på mat og vin. Utmerket service; blid, effektiv og morsom betjening. Anbefales på det varmeste!
Et lite og beskjedent lokale i 2. etg. i Sørkedalsveien på Majorstuen 5 på Majorstuen.
Meget god service og nydelig mat. Antagelig en av de beste indiske restauranter i Oslo.
Anbefales.